Göra

Upplev sommaren i Höga Kusten! Den underbara skärgården, naturen och stillheten, kulturen och människorna, aktiviteterna och äventyren.

Skicka till en vän
Aktiva Äventyr
Aktiva Äventyr
Det är under de aktiva äventyren som du upplever Höga Kusten på nära håll. Här finner du allt från bäverspaning till vandringsupplevelser.
Naturens skönhet
Naturens skönhet
Ta del av Höga Kustens alla magiska platser för naturupplevelser och friluftsliv. Här finner du naturreservaten, vandringslederna och utsiktsplatserna.
Barn och familjeaktiviteter i Höga Kusten
Barn & Familj
Det är inte bara i naturen vi har unika och roliga aktiviteter i Höga Kusten. Passa också på att ta del av alla våra roliga inomhusaktiviteter för barn och familjer.
Sevärdheter i Höga Kusten
Kultur & Sevärdheter
Höga Kusten sprudlar av kreativitet. Här skapas konstverk och upplevelser i mängder, stora som små. Varför inte besöka några av dem?
Aktiviteter i Höga Kusten
Shopping
Shoppingen i Höga Kusten erbjuder dig en bred och stor variation av hantverk, konst och annat. Här kan du hitta allt ifrån små unika hantverk till Naturkompaniets stora...
aktivitet
Gruppaktiviteter
Vill ni hitta på något roligare än att bara mötas när släkten, kompisarna eller kollegorna kommer till Höga Kusten? Här finner du många aktiviteter anpassat för grupper.
Gillar du Höga Kusten? Titta in på vår facebooksida och lämna ett avtryck!
Prenumerera på nyhetsbrev


Kontakt

Höga Kusten Turism AB
Skuleberget
870 33 Docksta
Telefon: +46 (0) 613-108 50
E-post: info@hogakusten.com

Användbart

Turistbyråerna i Höga Kusten
Broschyrer och kartor
Magasin Höga Kusten
Arrival Guides
Resa hit och här
Press
Medlemmar
Partners