Höga Kusten Turism AB

Vi är ett destinationsbolag som ansvarar för sälj- och marknadsföring av destinationen Höga Kusten.

Höga Kusten Turistföretagare Ekonomiska Förening (HKTFF) har sedan 1994 arbetat med att utveckla, marknadsföra och sälja Höga Kusten samt ansvarat för Höga Kustens stugförmedling. Föreningen bygger på samarbete mellan företag, föreningar och entreprenörer som verkar inom turistnäringen i området. Organisationen har nyligen förändrats och består numera inte bara av företag från kommunerna Kramfors, Örnsköldsvik och Härnösand utan sedan 2011 ingår även Sollefteå kommun i samarbetet för destinationen och vårt varumärke Höga Kusten.

Näringslivet har tillsammans med kommunerna arbetat med organiserad destinationsutveckling. Ett resultat av detta arbete är att föreningen HKTFF under våren 2010 startade ett nytt sälj- och marknadsföringsbolag med namnet Höga Kusten Turism AB.

Syftet med Höga Kusten Turism AB är att ytterligare samordna marknadsföringsresurserna, att tematisera och kvalitetssäkra utbudet samt samla kompetens för att skapa framtidens affärer på en nationell och internationell marknad.

Bild
Skicka till en vän