Höga Kustens Turistservice

Nu utvecklar vi Höga Kustens Turistservice! Från och med början av 2017 kommer inte turistbyråerna att finnas kvar i sin nuvarande form, utan vi utvecklar istället vår service i fler och nya kanaler, i syfte att nå fler besökare, på ett effektivare sätt!

Vi fokuserar på att utveckla fler och effektiva kanaler för att möta besökarna, där besökarna finns. Nedan beskriver vi vilken typ av service vi kommer att erbjuda besökare och turister till Höga Kusten.

Vad vi gör och hur du kontaktar oss

Telefon och e-post

Telefon: 0771-265000
E-post: info@hogakusten.com

Vi är tillgängliga på vardagar mellan 9.00-17.00

Besök en InfoPoint

Runt om i hela Höga Kusten kan du besöka en av våra många InfoPoints. Här kan du bl.a. hämta magasin och kartor samt få svar på enklare frågor.

Här kan du snart se vart du hittar våra InfoPoints.

Möt vår mobila turistservice

Under hela året kan du möta vår mobila turistservice där du befinner dig. Vi finns ute på olika evenemang, besöksmål och aktiviteter.

Här kan du snart se vart och när du kan träffa vår mobila turistservice.

Turistcenter

Mellan juni-september har vårt turistcenter på Hornöberget, vid Höga Kusten-bron, öppet varje dag. Här kan du som besökare få hjälp med boende, aktiviteter, upplevelser och mycket mer.

Webb och digitalt

Här, på destinationens officiella besöksguide, får du som besökare information och inspiration kring ditt besök i Höga Kusten. Vi finns också på Facebook och Instagram under "Höga Kusten".

Trycksaker och kartor

Kartor och inspirationsmaterial distribueras till alla våra InfoPoints så att du kan få tag i material på din närmaste InfoPoint.