Beställ skärgårdsguiden         Skärgårdstrafik      
Höga Kustens skärgård startsida

Boende i skärgården

I Höga Kusten har du mängder av möjligheter var eller hur du vill bo under din vistelse. Nedan finner du det totala utbudet som finns i skärgårdsområdet gällande hotell, vandrarhem, B&B/Pensionat samt camping och stugby. För att få se det totala logiutbudet, inklusive privata stugor, i hela Höga Kusten använder du den blå rutan högst upp på sidan, Då lämnar du skärgårdswebben för att gå till Höga Kustens huvudsida.
Stanna till i någon av våra städer eller andra unika platser i skärgården. Förtöj båten eller parkera bilen och checka in på det närliggande hotellet du valt. Boka gör du direkt här på webben.
Höga Kusten erbjuder vandrarhem både centralt i städerna och naturnära varav vissa ger upplevelser för livet av stillhet, dramatik och skönhet. 
Bland Höga Kustens pensionat och B&B kan man hitta sina egna pärlor utefter dess unika egenheter. 
Att bo på en camping eller stugby i Höga Kusten innebär en närhet till naturen och en fantastisk upplevelse, i eller i närheten av världsarvet.
Här hittar du fler stugor i Höga Kusten än någon annanstans. Vare sig du söker en billig, exklusiv, barnvänlig, havsnära stuga eller stuga med egen strand.