Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå  visa karta
Område: Kustnära & Skärgård
Gästbetyg: 99% (597 av 605 rekommenderar) (178 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(597 av 605rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 178)

Fantastisk bra första intryck, att komma...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 18 jul 2016)
“Fantastisk bra första intryck, att komma upp till trädgårds restaurangen... God mat och trevligt att ta med sig en hink m ved till bastun... Supernöjda!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Et lite paradis

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge sön 17 jul 2016)
“Vi bodde på Högbonden i to dager, og det var rett og slett helt fantastisk! Et flott vertskap som tok vel i mot oss og Høgbonden er en oase hvor man virkelig får senka skuldrene og satt livet i perspektiv. Anbefales på det sterkeste!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 15 jul 2016)
“Mycket bra mat både frukost och middag!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det är lite lyhört för skrammel på överv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 11 jul 2016)
“Det är lite lyhört för skrammel på övervåningens golv. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara Högbonden!

Rekommenderad av Björn B, Sverige (Sverige mån 11 jul 2016)
“Jag har varit här tidigare, men att få fira sin bröllopsdag i kanonväder på Högbonden är en upplevelse. Vilket mysigt ställe längst ut i havsbandet! Trädgården är jättemysig och maten väldigt god. Det finns även roliga klippor att klättra på. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fri horisont..

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige sön 10 jul 2016)
“En fantastisk plats och underbar miljö i den gamla fyrvaktarbostan. Mycket goda middagar som vi beställt i förväg och ett väldigt trevligt bemötande. Att sitta i en korgstol och titta ut över den fria horisonten är ren lycka. Den här platsen måste bevaras så att alla som vill och har möjlighet kan besöka den!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart!

Rekommenderad av Liselott Åström, Sverige (Sverige fre 08 jul 2016)
“Vandrarhemmet Högbondens fyr har mycket charm och är beläget i en unik miljö med mycket historia och levande tradition. Trevligt bemötande och god mat i restaurangen. Vädret och naturen var fantastiskt vackert. Jag vill gärna komma tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Häftig upplevelse

Rekommenderad av Livsnjutare, Sverige (Sverige fre 08 jul 2016)
“Från det att man satte sig i båten Ronja och närmade sig ön i hög fart, kändes allt mycket spännande och annorlunda. Med underbart väder kunde vi njuta av både gångstigar och fantastisk utsikt. Härligt att vakna upp i "bagarstugan" höra måsarnas skrik. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Historik

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 jul 2016)
“Bra info om livet på ön”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

UTIfrån förutsättningar med transport mm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 29 sep 2015)
“UTIfrån förutsättningar med transport mm. mycket bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Alla dagar

09:00-17:00