Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå  visa karta
Område: Kustnära & Skärgård
Gästbetyg: 99% (597 av 605 rekommenderar) (178 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(597 av 605rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 151-160 av 178)

En upplevelse utöver det vanliga

Rekommenderad av Hasse mik, Sverige (Sverige ons 13 aug 2014)
“Utsikten, luften, naturen och den gamla kulturbyggnaden gör denna plats smått unik. Något strapatsrik vandring upp till fyrplatsen ger upplevelsen också ett fysiskt innehåll som förstärker minnena. Ett vandrarhem mycket värt att sköta om i alla avseenden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk plats

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 10 aug 2014)
“Högbondens fyr är en fantastisk plats som jag gärna återkommer till. Vandrarhemmet har god standard och både den middag och frukost som serverades höll god standard. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar plats, fantastiskt charmigt hus...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 07 aug 2014)
“Underbar plats, fantastiskt charmigt hus. Bra frukost. God, men något snålt tilltagen middag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Högbonden, en upplevelse utöver det vanliga!

Rekommenderad av Suss, Sverige (Sverige ons 06 aug 2014)
“Fantastiskt beläget vandrarhem i naturskön omgivning. Trevlig och tillmötesgående personal och hembakat fika.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Höga kusten-resans höjdpunkt!

Rekommenderad av Cicki & Kenny , Sverige (Sverige sön 03 aug 2014)
“Höga kusten-resans höjdpunkt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Matpriser

Rekommenderad av Kristina o Torsten , Sverige (Sverige fre 01 aug 2014)
“Priserna i serveringen är inte försvarbara. Väldigt god mat och fika men omotiverat högt pris även för öl. Vin och ölrättigheter skulle ge den goda maten extra njutning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenboende på toppen

Rekommenderad av Marie och Gunnar, Sverige (Sverige tor 31 jul 2014)
“Närmare himlen kan man knappast komma! Vi bodde i ett vackert rum med en vidunderlig och storslagen utsikt över havet. Vi blev serverade både frukost, lunch och mycket goda middagar från det trevliga kaféet i den sköna trädgården. Det var angenämt för oss att slippa dra egen mat uppför den branta stigen. Vi fick ett mycket trevligt bemötande, kultur och historia genom museet i bottenvåningen och konst genom sonens tavelutställning i caféet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avslappnad

Rekommenderad av annamb, Sverige (Sverige tor 31 jul 2014)
“Skönt att komma bort från stressen och alla måsten. Skönt att bara får vara.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt bemötande och mycket speciell plats. Absolut värt ett besök!

Rekommenderad av Ebba, Sverige (Sverige mån 28 jul 2014)
“Vi fick fint bemötande av alla i personalen. Rummet var lite mörkt och inte så välstädat av de förra gästerna (dammråttor i hörnen mm) men ganska funktionellt. Toaletterna förvånansvärt fräscha. Maten var jättegod, både middag och frukost. Hela stället har ett fantastiskt läge och mycket god stämning. Klart värt ett besök!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt bastu och bad.

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige sön 27 jul 2014)
“Vi hyrde den vedeldade bastun och badade i havet i solnedgången vilket var helt fantastiskt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station 36 km
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger 21 km
  • Mjällomslandet 16 km
  • Docksta 22 km
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne 10 km
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews