Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Område: Kustnära & Skärgård
Visa karta
Gästbetyg: 99% 683 av 692 rekommenderar (243 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(683 av 692rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 243)

Stor upplevelse

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Ett av de bästa vandrarhem jag upplevt. Värdfolket ypperliga. Miljön underbar. Mat av toppklass. Saknar möjligheten att kunna ö-luffa mellan Höga Kustens hamnar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Overkligt vackert.

Rekommenderad av Per & Elaine, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Högbonden är overkligt vacker! Att bo på vandrarhemmet och vakna upp med denna underbara utsikt, är obeskrivbart! Vissa frånsteg från bekvämlighet är bara uppfräschande, jag menar då vandringarna upp till vandrarhemmet och att man får gå ut för toabesök: Det är så Högbonden är och skall vara! Det krävs dock att man är någorlunda rörlig för att bo där! De gånger man gått upp mitt i natten för att besöka toaletten, har man upptäckt att det är svårt att gå och lägga sig igen: Soluppgången är förtrollande! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastu

Rekommenderad av Aca, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Svår att få upp värmen. En bastu bör väl gå att elda upp mer än 40grader. Men läget på bastun är super. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat o säng

Rekommenderad av Fyrbitädet, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Maten fantastiskt god. Sängarna, madrasserna, mindre bra (Biträdet)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Unikt läge men standarden kunde vara bättre

Rekommenderad av Mim, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Läget på detta Högbunden är unikt och värt ett besök. Standarden är dålig, hela stället behöver fräschas upp, möblerna bytas ut mm. Stället skulle också tjäna på en matsal under tak. När vi var där, var det kallt och regnigt, vilket gjorde att vi fick äta i det inte så mysiga köket. Det är rätt dyrt att bo på Högbonden, och tycker inte riktigt vi fick valuta för pengarna.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Härlig natur

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Tycker mycket om att vara i naturen och det känns som vandrarhemmet var en härlig del i det”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Annorlunda upplevelse

Rekommenderad av Peter från Skåne, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Det var verkligen en annorlunda upplevelse på ett bra sätt! Vi hade tur med vädret och det var härligt med middag och frukost ute.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Har sett betydligt bättre vandrarhem men...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige fre 24 jul 2020)
“Har sett betydligt bättre vandrarhem men omgivningen vacker. Eftersom vi städade själva kan man inte svara på den frågan egentligen. 1. Rummet hade vacker utsikt men var slitet (lite målarfärg). 2. Svårt att sova, tyckte vi alla tre vuxna då det inte fanns rullgardin. Dåliga kuddar! 3. Vi hade beställt middag för 3 vuxna och 2 barn. Maten var god men knappast barnanpassade och fanns inget att välja på för dem, trist.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Unikt boende i Bottenhavet

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Ett unikt boende mitt i havet, högt upp på fyrplatsen med betagande havsutsikt i 360 grader. Väder, vind och närvaro i nuet blir påtagligt och välgörande. Bra böcker är ett plus. Skärmar och annan distraktion blir umbärliga. Dessutom så välskött på alla sätt och med stort fokus på trivsel. Vedeldad bastu i enskild havsvik blir ett gott minne. Samt alla goda måltider med omsorg och passion för det enkla men utsökta. En plats att bevara i hjärtat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Besök 20200703

Rekommenderad av Elin källman, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Fantastiskt på alla sätt. Tack för en fin vistelse. Vi kommer igen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag - fredag

10:00-16:00