Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå  visa karta
Område: Kustnära & Skärgård
Gästbetyg: 99% (591 av 599 rekommenderar) (178 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(591 av 599rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 178)

Fantastisk naturupplevelse

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Underbar naturupplevelse på denna unika fyr-ö. En bastu i kvällssolen och ett dopp i en grop i klippan var grädden på moset. Historiskt intressant byggnad och berättelse om dom människor som levt där.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stinkande mulltoa annars fantastiskt!

Rekommenderad av Tom, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Vistelsen var underbar med undantag för toaletterna. Stanken var outhärdlig. Jag skulle ändå varmt rekommendera alla att åka dit och uppleva ön. Härlig miljö och spännande klättring på klipporna längs vattnet. Intressant historia. God mat! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Was a nice stay with our grandchildren a...

Rekommenderad av Arrianne, Nederländerna (Nederländerna lör 21 jul 2018)
“Was a nice stay with our grandchildren and there parents. Not everything was clear when we arrived. Where to go and where to check in. We didn’t bring our sleepingbags because there was no information that it was neccesary when I booked this trip.Now we had to pay for eight people for sheets. 😩 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mer än nöjd

Rekommenderad av Havsfrun, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Jag och min väninna är mer än nöjda med vår vistelse. Mycket trevlig personal, vi kände oss välkomna på en gång.Det var enkelt men smakfullt möblerat och rummet var bra städat. Bidragande orsak var nog ordning och reda i städrummet,med bra grejer. Mulltoan var ren och fräsch, fint inredd och luktade ingenting. (Dock viss lukt i ett stråk utanför). Vattenbrist gjorde att vi inte provade duschen, men vi hade ju havet att bada i. Maten var jättegod, bästa restaurangstandard och att sitta ute i den ”gulliga’ trädgårdscafeet var så mysigt. Det varma vädret, med möjlighet till havsbad från klippor, bidrog naturligtvis till vår totalupplevelse. Men vi har redan bestämt att komma tillbaka och gå naturstigar nästa gång, för det orkade vi inte nu.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A Rom with a view

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Helt fantastiskt att få bo med sån utsikt! Som i en annan värld. Trevligt bemötande och god hemlagad mat. En totalupplevelse som man kan leva på länge!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Köket lite bristande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Mysig personal och stämning uppe på toppen. Ända som kan klagas på är att köket var lite klent utrustat samt att lite baskryddor och torrvaror hade varit trevligt att hitta i något skafferi.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt boende och trevlig personal på a...

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige fre 13 jul 2018)
“Härligt boende och trevlig personal på alldeles unik plats.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt rogivande med vidunderlig utsikt!

Rekommenderad av Myran, Sverige (Sverige fre 13 jul 2018)
“Vi hade strålande sol och vindstilla vilket säkert bidrog såklart. Vi kom när de flesta som varit där på dagsutflykt åkte hem. Litet ställe så skönt att få uppleva den vackra utsikten och lugnet utan för mycket folk. Jättegod frukost, sköna sängar och trevlig personal. Väldigt brant, de som hade vilda barn hade nog svårt att koppla av.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En ”lisa” för själen.

Rekommenderad av Elisabeth o Sune, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“En härlig upplevelse, en underbar plats att koppla av på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bastun

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Att ta sig till bastun var helt ok, men att ta sig från bastun och ut för att bada , en ren omöjlighet för mig och min kamrat. Så det blev inget bastubad för oss Ska man ha bastun där den nu står måste man göra nåt. Att ta sig ett dopp i havet efter bastubadet var väl det som var tanken. Så nästa gång hoppas jag på bastu och ett dopp i havet! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station 36 km
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger 21 km
  • Mjällomslandet 16 km
  • Docksta 22 km
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne 10 km
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online