Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå  visa karta
Område: Kustnära & Skärgård
Gästbetyg: 99% (591 av 599 rekommenderar) (178 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(591 av 599rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 178)

Magisk ö

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige sön 30 jul 2017)
“Om man vill ha en naturupplevelse utöver det vanliga så är Högblnden ett perfekt val! Storslagen och trolsk natur i underbara kombinationer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt ställe fantastisk miljö

Rekommenderad av Fia, Sverige (Sverige ons 26 jul 2017)
“Vandrarhemmet är charmigt med en fin trädgård där frukost o middag serveras ( mycket goda båda två) o där det är café under dagen. Utsikten är fantastisk, det finns fina men förståsd inte så långa vandringsstigar, ett museum om fyren och en bastu vid havet. Vårt rum var mycket fin med härlig utsikt men fullt med dam under sängarna och i hörnen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härligt!

Rekommenderad av Lena med Syster, Systerdotter och Kusiner. , Sverige (Sverige tis 25 jul 2017)
“Utsikten från Fyren är sagolik! Gick en snitslad svindlande skogsrunda! Titta på det lilla museet! Trevlig och tjänstvillig personal! God mat och den smakrika frukostbuffen med varmt bröd i härlig skärgårdsmiljö är svår att beskriva! Den måste upplevas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk plats!

Rekommenderad av Lova, Sverige (Sverige tis 25 jul 2017)
“Vi kommer absolut tillbaka! Lugn atmosfär och fantastiskt läge, med supertrevlig personal. Ibland kommer ett stråk av mulltoa genom luften, men såklart är det ett nödvändigt ont så högt upp och avlägset! Vi blev lite tagna på sängen med att "inget fanns". Jag tror att många liksom vi söker sig till läget, utan att riktigt tänka på att det i standard är som att tälta, fast i ett rum :) Vi saknade värmeljus och lite såna "trevliga" saker. Lakan får gärna ingå i servicen automatiskt, känns konstigt att släpa med sig det dit upp. Men sammantaget är det ändå: wow! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ovanlig övernattning

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“En annorlunda övernattningsupplevelse som helt klart är värt att uppleva. Man åker båt till ön och kan lägga packningen i en lift som tar den upp till boendet. Frukosten intas i en grön trädgård bredvid fyren. Det finns vandringsstig runt ön - både enklare och lite svårare. Och personalen är trevlig. Vyerna och tystnaden är två stora plus.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Har inte varit där på grund av felboknin...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 21 jul 2017)
“Har inte varit där på grund av felbokning”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Vandrarhemsstandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

A very unique experience

Rekommenderad av Chantz, Sverige (Sverige tor 20 jul 2017)
“The island itself is a sight to behold- a small rock jutting out of the water. One must climb the rocky terrain to reach the top, but it is worth the trouble. The view is spectacular of the water and the High Coast bay. I would recommend renting out the Vakten room, as it has the best view of the water. The staff are all very friendly and accommodating. If you order food on the island, it is surprisingly of high quality. I would also suggest you take advantage of the sauna while you are there. The atmosphere is so calm and peaceful. It is definitely a place to get some R and R, if you are an adventurous type. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

fin upplevelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“det var en mycket trivsam upplevelse på Högbonden, goda måltider i vacker trädgård, bra service och fantastiskt väder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fyller alla sinnen

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige sön 16 jul 2017)
“Högbonden bjöd på blandat väder, men den genomgående upplevelse var att vi befann oss på en fantastisk plats oavsett. Utsikten är vidunderlig, havet och himlen skiftar hela tiden färg och uttryck. Frukosten i den skyddade trädgården var generös med det varma brödet, och middagen god. Extra plus för den omtänksamma uppmärksamheten från värdarna, lugnet på platsen och vildmarkskänslan hos naturstigarna. Stanna gärna mer än en natt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker att ön och är underbar och hu...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 15 jul 2017)
“Jag tycker att ön och är underbar och huset är vackert men tyvärr så nedgånget. Var där första gången för 20 år sedan och det verkar inte ha hänt något sedan dess. Maten och personalen är mycket bra. Bastun är underbar dock synd att det inte går att bada där. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station 36 km
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger 21 km
  • Mjällomslandet 16 km
  • Docksta 22 km
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne 10 km
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online