Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Område: Kustnära & Skärgård
Visa karta
Gästbetyg: 99% 683 av 692 rekommenderar (243 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(683 av 692rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 243)

Nära himlen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Trevlig båtresa ut till fyrplatsen. Annorlunda med en linbana vid kajen, vacker stig med trappor upp till fyrplatsen. Fin trädgård och välskött hus. bra rum med strålande utsikt. Förmodligen Sveriges bästa utsikt från dasset. trevlig personal och god mat. trevlig utställning om Högbonden och vi hade sommarväder för första gången på resan i Ångermanland...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Maten

Rekommenderad av MzHousewife, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Maten var god och prisvärd, men för lite. En brödkorg istället för en skiva tunt knäcke hade hjälpt för att bli mätt. En enklare dessert hade också varit önskvärt 😊”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Upplevelse i alla väder!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Sov en natt på Högbonden där vi fick se ön i både strålande sol och stormande regn. Lika vackert och härligt båda delarna. Mysig atmosfär med cafét, oerhört trevlig personal och god frukost. Städat och fräscht på toaletterna liksom i vandrarhemmet och på rummen. Hade höga förväntningar på vistelsen, blev ändå glatt överraskad. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen

Rekommenderad av Ulla-Britt, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Vi alla fem blev förtjusta när vi klev iland o började gå upp till vårt boende👌🌺vi är mer än nöjda o vilken god mat o frukosten vi hade det helt fantastiskt ☀️☀️☀️🌺mycket värdpar o annan personal så tack för ni gjorde vår resa hit”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bo på en fyr!

Rekommenderad av Adam84, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Hur ofta får man chansen att bo över i en gammal fyrvaktarbostad? Vi bodde en natt med två barn i ett rum. Utanför unket fanns kök för självhushåll. Trevligt bemötande och en oslagbar utsikt. Vi åt mat på kvällen, en utsökt bit rökt lax frukosten var också härlig. Man kunde ha med och laga egen mat också. Nämnas bör att stigen upp till fyren kan vara krävande om man har svårt att gå. Vår sjuåring klarade det dock galant. Det finns bastu att boka/hyra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kärt återseende

Rekommenderad av Kerstin och Tommy, Sverige (Sverige mån 08 okt 2018)
“För 4 år sedan mötte jag kvinnan jag lever med idag och Höga kusten var vår första gemensamma resa/semester. Vi hamnade på Högbonden mest av en slump men blev tagna av ön, inte bara av varandra;-). Fantastisk miljö på alla sätt, bra service, fantastisk mat (både frukost och middag) som mer påminner om hotell än ett vandrarhem. Nar vi nu skulle göra en mysig resa i samband med vår förlovning valde vi att återvända "till vår fyr" och det ångrar vi inte. Lika trevligt i höstskrud som förra gångens fantastiska sommardagar och med lika bra bemötande och god mat som sist. Så stort tack, vi lär återkomma fler gånger!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högbonden

Rekommenderad av Brita Edberg, Sverige (Sverige fre 28 sep 2018)
“Standarden är helt oväsentligt för mig. Naturen är det viktiga. Visst är det skönt att krypa in i värmen efter timmar nere vid stranden i väntan på ljuset. Högbonden = total harmoni.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Besök en ö i havet

Rekommenderad av Mona Sundin, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Högbonden Fyr & Vandrarhem i Höga Kusten är väl värt ett besök. Mycket trevligt bemötande av värdfamiljen som driver vandrarhem och café i en fantastisk miljö. Vi bokade en välsmakande middag som avnjöts utomhus med levande ljus och filtar i septemberkvällen. Lokala råvaror, hänsyn till matallergier och en mycket god efterrätt. Vi besökte Högbonden med en hund och det funkade mycket bra. På återseende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Återhämtning.

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Några dagar på Högbonden.... mental återhämtning som behövs och fungerar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svindlande höjder!

Rekommenderad av Bibbi, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“Högbonden! Vilken förmån och vilken rikedom att få vistas på en sådan plats!! Jag bär med mig naturupplevelser jag aldrig kommer att glömma! Vandrarhemmet är trevligt med fina rum. Middagen och frukosten var mycket goda och prisvärda! Det var också mycket intressant att få ta del av livet som fyrvaktarna och deras familjer levt och som var bra beskrivet i pärmar och på bilder i det lilla rummet på nedre botten i vandrarhemmet! Stort tack för allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2021-03-03 16:45:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag - fredag

09:00-15:00