Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå  visa karta
Område: Kustnära & Skärgård
Gästbetyg: 99% (591 av 599 rekommenderar) (178 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(591 av 599rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 178)

Livskvalité

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 maj 2017)
“En fantastisk trevlig vistelse. Underbar natur och magisk liten ö. Värdparet gjorde allt för att man skulle trivas i detta paradis! Återkommer med glädje!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sagolikt

Rekommenderad av Nina Jensen , Sverige (Sverige tis 16 maj 2017)
“En underbar plats! Skulle kunna vara skapad av Tove Jansson och Ilon Wikland i en perfekt mix. Kargt ich lummigt, medelhavskänsla och nordisk karghet. Klippor och trädgård. Fruktträd och hav. Måsar och skogsfågel. Och så ljuset! 💙”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt på topp

Rekommenderad av Elis, Sverige (Sverige sön 13 nov 2016)
“Bra med båttransport över till ön. Bagaget kunde lämnas för transport med öns "linbana medan man vandrar uppför branta stigar och trappor mot höjden där vandrarhemmet ligger med en vidunderlig utsikt. Små enkla mysiga rum, hyfsat utrustat kök. Frukosten som man (förbeställer erbjuder mycket att välja mellan, är väl tilltagen. Man kan beställa middag (förbokas ). Utedassen är rena. Ön är spännande att utforska men det krävs att man kan kan klättra och ha bra balans. Sälj inte Högbondens fyr!. Den är sevärd för folket och borde inte hamna i händerna hos den som har mycket pengar och därmed gör Högbondens fyr till sin privata egendom.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara dagar på Högbonden

Rekommenderad av Kusten , Sverige (Sverige tis 04 okt 2016)
“Mycket härlig upplevelse. Underbar frukost, god middag, miljön i särklass. Lite skönare madrasser hade varit toppen. Skulle vara trevligt om köken i framtiden kunde byggas om i mer gammaldags stil i enlighet med huset som var mkt charmigt. Vi kommer tillbaka och hoppas att Högbonden finns kvar som boende för allmänheten många långa år framöver. Varmt tack från oss! Thomas, Maria”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Himlen på Jorden

Rekommenderad av Sebastian Gunnesson, Sverige (Sverige tis 04 okt 2016)
“En annan värld i en annan tid... Fantastisk upplevelse :) Fin frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dimma

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 sep 2016)
“Man kan inte få allt, tyvärr måste man räkna med att det kan bli dåligt väder, t.ex. dimma:)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högbonden

Rekommenderad av Eva , Sverige (Sverige tis 06 sep 2016)
“en underbar plats . maten var över förväntan . allt var rent o snyggt . behagliga o mycket god service av killarna . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En unik vistelse

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige mån 05 sep 2016)
“Högbonden med sitt unika läge i ytterskärgården av Världsarvet Högakusten var en fantastisk upplevelse! Spännande och vacker stig upp, en mysig trädgård där fika och jättegod vällagad middag intogs. Vi bodde i Biträdet med vidunderlig utsikt mot havet. Mycket trevligt bemötande hela vistelsen. Hoppas verkligen att detta unika vandrarhem får vara kvar i en regi som tillåter allmänna besökare!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 sep 2016)
“Mysigt o avkopplande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Högbonden

Rekommenderad av Klas, Sverige (Sverige lör 03 sep 2016)
“Härliga avkopplande dagar i fantastisk miljö. Trevligt bemötande och en mycket bra frukostbuffé. Återvänder gärna och kan varmt rekommendera andra att besöka Högbondens fyr och vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station 36 km
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger 21 km
  • Mjällomslandet 16 km
  • Docksta 22 km
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne 10 km
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online