Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Område: Kustnära & Skärgård
Visa karta
Gästbetyg: 99% 683 av 692 rekommenderar (243 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(683 av 692rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 243)

Högt över havet

Rekommenderad av Per Gillblom, Sverige (Sverige tor 23 aug 2018)
“Har alltid längtat till vandrarhemmet på Högbonden ända sen jag första gången hörde talas om det. För det är speciellt. God middag och stor frukost var stora plus i kanten. Så nu var vi fem gubbar på äventyr och alla var nöjda. En guidad tur i fyren hade känts bra. Lite snopet att inte kunna gå upp i tornet och se speciellt som det i princip inte används, det sitter en diod på utsidan bara. Jag kommer inte boka er igen för nu har jag ju varit där och det var ju hur najs som helst.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt. Bra mat.

Rekommenderad av DJ, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Trevligt bemötande och bra mat. Mysig ö, men väldigt liten. Intressant ställe.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bokade bastu och den fungerade väldig...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Vi bokade bastu och den fungerade väldigt dåligt. För det första så rök det in och trotts att vi var där i 90 minuter så fick vi aldrig någon värmen ( inte över 40 grader i bastun ) Det var varmare och sitta utanför i solen. Så det var helt bortkastade pengar, tyvärr. Annars var det ett trevligt ställe, trevlig personal och god mat och frukost!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbart ställe som vi är så glada att ...

Rekommenderad av Janina63, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Underbart ställe som vi är så glada att vi har besökt. Kom bästa sommaren på 260 år. Badade i varmt hav. Njöt av utsikten, sov och åt gott. Bastun är ett äventyr som inte bör missas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt ställe

Rekommenderad av Blivande fru Moberg, Sverige (Sverige tor 16 aug 2018)
“Högbonden är fantastiskt! Oavsett om du åker över dan eller stannar över kan jag bara ge högsta betyg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent och fräscht. God mat och nybakat fr...

Rekommenderad av Vi 4, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Rent och fräscht. God mat och nybakat frukostbröd. Stilla och rofyllt. Fin utsikt och promenadstigar. Lagom stort intressant museum. Lite slitet men ooh så charmigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Super mysigt ställe som jag kommer rekom...

Rekommenderad av Lonses81, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Super mysigt ställe som jag kommer rekommendera till alla jag känner.. Jätte god middag o jätte bra frukostbuffé. Fantastisk personal som gav ett jätte bra intryck..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En blinkning till en svunnen tid!

Rekommenderad av Ulf Weitze, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Högbonden som är Sveriges näst högsta fyr är väl värd ett besök där man efter en brant stig slutligen kommer upp till den gamla fyrvaktarbostaden med en hänförande utsikt över Bottenhavet! Övernatta gärna och njut av den goda middagen som värden Olle serverar under de skyddande lönnarna och den gamla oxeln. Efter middagen kan man med fördel gå ner och tända den vedeldade bastun och sedan svalka sig i havet! Hela vistelsen blir kontemplativ och är kort sagt en riktig "höjdare"! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska vyer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Mysigt ställe med fantastiska vyer. En upplevelse utöver det vanliga. Enkelt boende men allt man behöver. Extra plus till den vedeldade bastun vid havet. Köket får mycket bra betyg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbart ställe

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Hade två härliga dagar med övernattning på Högbonden. Allt var till belåtenhet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2021-03-03 16:45:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag - fredag

09:00-15:00