Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå  visa karta
Område: Kustnära & Skärgård
Gästbetyg: 99% (591 av 599 rekommenderar) (178 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(591 av 599rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 178)

Helt fantastisk lugn och ro!

Rekommenderad av Per & Elaine, Sverige (Sverige ons 31 aug 2016)
“Högbonden är ett ställe för lugn och ro! Ströva LÅNGSAMT omkring, se, andas och tänk! Om du skall se utåt och tänka inåt, så är Högbonden rätt plats. Du kan beställa middag, annars är du själv ansvarig vilken kulinarisk mat du anser att en vistelse på Högbonden förtjänar. Frukosten är underbar att inmundiga i den trevliga trädgården med fantastisk utsikt! Värden Olle med familj förstärker den fina vistelsen! Glöm inte bort att ta dina sopor med dig tillbaka till fastlandet! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

2x70

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 aug 2016)
“Bra totalupplevelse, vi saknade dock möjligheten att få ett glas vin till maten”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt var så otroligt bra: naturen, perso...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 20 aug 2016)
“Allt var så otroligt bra: naturen, personalen, rummet, stället, utsikten, stämningen, vädret, bastun... Kan verkligen rekommendera!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Öbo

Rekommenderad av Lasse G från Stockholm, Sverige (Sverige tor 18 aug 2016)
“Ett refugium när man vill koppla av. Trevligt bemötande, vacker o dramatisk natur o intressant historia som människorna haft som bott där under 1900 hundra talet. Dessutom väldigt god mat rakt igenom från frukost till middag. Det var dock ont om vatten vilket innebar att man inte kunde duscha. Inte mycket att göra åt men det gick ju att bada både bastu o i havet. Väldigt trevligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

-

Rekommenderad av -, Sverige (Sverige tor 18 aug 2016)
“-”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi njöt mycket av att se havet glittra i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 aug 2016)
“Vi njöt mycket av att se havet glittra i solskenet, vara belyst av månen och ha lite vågor. Positivt var också informationen, t. ex att det bott 21 personer på ön och att man haft skola högst upp i fyren. Intressant också i jämförelse med vår tid att det fanns tre yrkeskategorier på ön - förutom lärare, förmodar jag - fyrmästare, fyrvaktare och fyrvaktarbiträde. . ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugn o ro

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 aug 2016)
“kosta på lite färg i rummen, räkna in kaffe i middag slipper man bli irriterad För övrigt ett lugnt och skönt ställe med fantastisk utsikt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Prissättning

Rekommenderad av Katrin Nörthen, Sverige (Sverige tor 11 aug 2016)
“För att vara ett vandrarhem där man städar själv och inget i övrigt ingår, tycker vi prissättningen på boendet är i överkant. Nu förstår vi att ha vandrarhem på en ö kräver lite mer exempelvis logistik, men 800kr för ett dubbelrum per natt där inte ens frukost ingår är dyrt. I övrigt hade vi fantastiska dagar som var avkopplande och sköna. Att utforska öns skrymslen och vrår blev till en sport och att sedan sätta sig ner och äta Simons vällagade mat var en höjdare. 3 nätter spenderade vi där. Underbart! Olles, Simons och Erikas bemötande och bemödande om att vi hade det bra gjorde vistelsen än bättre. De är lättsamma alla tre och kunniga om öns historia och natur. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig och tillmötesgående perso...

Rekommenderad av Fia, Sverige (Sverige mån 08 aug 2016)
“Mycket trevlig och tillmötesgående personal.Fick mycket goda middagar med otroligt härliga såser. En äkta familjär stämning när dags turisterna åkt hem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vilken pärla

Rekommenderad av Jennyelven, Sverige (Sverige mån 08 aug 2016)
“Gemytligt och oerhört trevlig personal, välskött och mysigt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station 36 km
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger 21 km
  • Mjällomslandet 16 km
  • Docksta 22 km
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne 10 km
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online