Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Område: Kustnära & Skärgård
Visa karta
Gästbetyg: 99% 683 av 692 rekommenderar (243 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(683 av 692rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 243)

Bra ställe att ladda batterierna på

Rekommenderad av Pauline, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Vi fick en hotellvistelse i present och åkte i augusti. Hotellrummen var enkla och helt okej. Däremot var det inga lås på dörren, endast en hasp från insidan. Mulltoan var riktigt äcklig, flugor överallt och luktade fruktansvärt och hade nog inte blivit tömd på hela sommarn. Pga vattenbrist så var duscharna avstängda, så det var tur att det inte var supervarmt. Dammsugaren var trasig och sög inte upp nåt (eftersom det var självhushåll kunde man ju kanske investera i en ordentlig dammsugare). Det som lyfter betyget var den trevliga personalen och frukosten på morgonen. Det är ett fantastiskt resmål för den som behöver lite avkoppling från vardagen och gillar att vandra mellan klippor och skog. Så tummen upp för resmålet, men boendet kunde bli mycket bättre. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vandrarhem med vy

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Fantastisk vandrarhem, med otrolig utsikt. Trevlig bastu där man kan bada i havet. Trevlig frukost i trädgården. Dock gick det ej att duscha men det gick bra i alla fall. En upplevelse för livet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Högbonden!

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Vackert! Brant uppför men värt det! Dock viss reservation för mulltoaletter. Lukt finnes...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt besök

Rekommenderad av Margaretha, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Att besöka Högbonden var en underbar upplevelse - utsikten över havet, solen, det stora och fina rummet mot havet, glad och positiv personal och god mat. Ett perfekt ställe att fira vår 25-åriga bröllopsdag! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mulltoa med utsikt

Rekommenderad av Rosaline, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Mulltoa med utsikt! Jag är imponerad över systemet mulltoa på denna ö, fräscht o miljövänligt. Hela anläggningen med vandrarhem o trädgårdscafe är källsortering, kompostering o miljövänligt tänk. På ön finns det fina miljöer o platser att koppla av på o att se den fina utsikten över havet. Allt vi har ätit här har varit mycket gott. Vi har haft ett rofyllt dygn på Högbondens fyr.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk naturupplevelse

Rekommenderad av Tomas, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Underbar naturupplevelse på denna unika fyr-ö. En bastu i kvällssolen och ett dopp i en grop i klippan var grädden på moset. Historiskt intressant byggnad och berättelse om dom människor som levt där.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stinkande mulltoa annars fantastiskt!

Rekommenderad av Tom, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Vistelsen var underbar med undantag för toaletterna. Stanken var outhärdlig. Jag skulle ändå varmt rekommendera alla att åka dit och uppleva ön. Härlig miljö och spännande klättring på klipporna längs vattnet. Intressant historia. God mat! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Was a nice stay with our grandchildren a...

Rekommenderad av Arrianne, Nederländerna (Nederländerna lör 21 jul 2018)
“Was a nice stay with our grandchildren and there parents. Not everything was clear when we arrived. Where to go and where to check in. We didn’t bring our sleepingbags because there was no information that it was neccesary when I booked this trip.Now we had to pay for eight people for sheets. 😩 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mer än nöjd

Rekommenderad av Havsfrun, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Jag och min väninna är mer än nöjda med vår vistelse. Mycket trevlig personal, vi kände oss välkomna på en gång.Det var enkelt men smakfullt möblerat och rummet var bra städat. Bidragande orsak var nog ordning och reda i städrummet,med bra grejer. Mulltoan var ren och fräsch, fint inredd och luktade ingenting. (Dock viss lukt i ett stråk utanför). Vattenbrist gjorde att vi inte provade duschen, men vi hade ju havet att bada i. Maten var jättegod, bästa restaurangstandard och att sitta ute i den ”gulliga’ trädgårdscafeet var så mysigt. Det varma vädret, med möjlighet till havsbad från klippor, bidrog naturligtvis till vår totalupplevelse. Men vi har redan bestämt att komma tillbaka och gå naturstigar nästa gång, för det orkade vi inte nu.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A Rom with a view

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Helt fantastiskt att få bo med sån utsikt! Som i en annan värld. Trevligt bemötande och god hemlagad mat. En totalupplevelse som man kan leva på länge!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag - fredag

10:00-16:00