Högbonden Fyr & Vandrarhem

Adress: Högbonden, 870 30 Nordingrå  visa karta
Område: Kustnära & Skärgård
Gästbetyg: 99% (597 av 605 rekommenderar) (178 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(597 av 605rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Vandrarhemsstandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 178)

Kärt återseende

Rekommenderad av Kerstin och Tommy, Sverige (Sverige mån 08 okt 2018)
“För 4 år sedan mötte jag kvinnan jag lever med idag och Höga kusten var vår första gemensamma resa/semester. Vi hamnade på Högbonden mest av en slump men blev tagna av ön, inte bara av varandra;-). Fantastisk miljö på alla sätt, bra service, fantastisk mat (både frukost och middag) som mer påminner om hotell än ett vandrarhem. Nar vi nu skulle göra en mysig resa i samband med vår förlovning valde vi att återvända "till vår fyr" och det ångrar vi inte. Lika trevligt i höstskrud som förra gångens fantastiska sommardagar och med lika bra bemötande och god mat som sist. Så stort tack, vi lär återkomma fler gånger!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högbonden

Rekommenderad av Brita Edberg, Sverige (Sverige fre 28 sep 2018)
“Standarden är helt oväsentligt för mig. Naturen är det viktiga. Visst är det skönt att krypa in i värmen efter timmar nere vid stranden i väntan på ljuset. Högbonden = total harmoni.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Besök en ö i havet

Rekommenderad av Mona Sundin, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Högbonden Fyr & Vandrarhem i Höga Kusten är väl värt ett besök. Mycket trevligt bemötande av värdfamiljen som driver vandrarhem och café i en fantastisk miljö. Vi bokade en välsmakande middag som avnjöts utomhus med levande ljus och filtar i septemberkvällen. Lokala råvaror, hänsyn till matallergier och en mycket god efterrätt. Vi besökte Högbonden med en hund och det funkade mycket bra. På återseende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Återhämtning.

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Några dagar på Högbonden.... mental återhämtning som behövs och fungerar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svindlande höjder!

Rekommenderad av Bibbi, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“Högbonden! Vilken förmån och vilken rikedom att få vistas på en sådan plats!! Jag bär med mig naturupplevelser jag aldrig kommer att glömma! Vandrarhemmet är trevligt med fina rum. Middagen och frukosten var mycket goda och prisvärda! Det var också mycket intressant att få ta del av livet som fyrvaktarna och deras familjer levt och som var bra beskrivet i pärmar och på bilder i det lilla rummet på nedre botten i vandrarhemmet! Stort tack för allt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högt över havet

Rekommenderad av Per Gillblom, Sverige (Sverige tor 23 aug 2018)
“Har alltid längtat till vandrarhemmet på Högbonden ända sen jag första gången hörde talas om det. För det är speciellt. God middag och stor frukost var stora plus i kanten. Så nu var vi fem gubbar på äventyr och alla var nöjda. En guidad tur i fyren hade känts bra. Lite snopet att inte kunna gå upp i tornet och se speciellt som det i princip inte används, det sitter en diod på utsidan bara. Jag kommer inte boka er igen för nu har jag ju varit där och det var ju hur najs som helst.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt. Bra mat.

Rekommenderad av DJ, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Trevligt bemötande och bra mat. Mysig ö, men väldigt liten. Intressant ställe.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bokade bastu och den fungerade väldig...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Vi bokade bastu och den fungerade väldigt dåligt. För det första så rök det in och trotts att vi var där i 90 minuter så fick vi aldrig någon värmen ( inte över 40 grader i bastun ) Det var varmare och sitta utanför i solen. Så det var helt bortkastade pengar, tyvärr. Annars var det ett trevligt ställe, trevlig personal och god mat och frukost!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbart ställe som vi är så glada att ...

Rekommenderad av Janina63, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Underbart ställe som vi är så glada att vi har besökt. Kom bästa sommaren på 260 år. Badade i varmt hav. Njöt av utsikten, sov och åt gott. Bastun är ett äventyr som inte bör missas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt ställe

Rekommenderad av Blivande fru Moberg, Sverige (Sverige tor 16 aug 2018)
“Högbonden är fantastiskt! Oavsett om du åker över dan eller stannar över kan jag bara ge högsta betyg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Tågstation
  • Kramfors station 36 km
Stad
  • Kramfors
Färja
  • Ullånger 21 km
  • Mjällomslandet 16 km
  • Docksta 22 km
Flygplats
  • Höga Kusten Airport
Attraktion
  • Skuleskogens Nationalpark
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne 10 km
  • Högakustenbron
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews