Solbergsbacken (Stugor)

Adress: Fritidsvägen 12, 895 98 Solberg  visa karta
Område: Skog & Älv
Gästbetyg: 82% (45 av 55 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(45 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 3,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Hårda sängar

Rekommenderad av Bröllopsgästen, Sverige (Sverige tis 12 jul 2016)
“Svårt att sova p.g.a. att sängarna var alldeles för hårda, framförallt i våningssängen. Tråkigt att ingen kunnat röja bort gräset som växte framför trappan. Toalettstolen stod och rann hela tiden (och läckte) så vi stängde av vattnet på den när vi åkte. Bättre städutrustning vore önskvärt. Saknade en sop och dammsugaren var gjord för dvärgar. Dålig väg till stugan. Annars helt okej för vårt behov. Har själv bott i Solberg i 14 år tidigare och trivts mycket bra. Framförallt på vintren. Det är lite för mycket mygg annars!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stughelg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 13 apr 2016)
“Bra bemötande! Stugan Ok, jag har bott på både bättre och sämre. Bra sängar, rena täcken o kuddar! Tummen upp för det👍🏻 Åtta bäddar? Stämmer det? Soffan i "allrummet" var väldigt smutsig! Rätt smutsigt och smuligt i skåp och lådor. Fattades en hel del av husgerådet tyckte vi. Något borde göras åt kontakterna till elapparaterna!!!!Badrummet skulle behöva en rejäl uppgradering! Annars är vi nöjd!! Vädret var mycket bra!!!🌤”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fint bemötande och bra service på plats....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 apr 2016)
“Fint bemötande och bra service på plats. Dåligt vid telefonkontakt före resan. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Faciliteter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 mar 2016)
“Vi var 4 st "damer" som besökte Solberg och det är ju helt underbart att vara där. Bra skidåkning både på längden och i backen. Perfekt för barnfamiljer. Själv har jag varit där många gånger sedan 1985. Tyvärr var inte stugan vi hyrde nu (nr 4) så fräsch vad gäller dusch-/ och toalettrum. Väggarna och golvet i duschen hade ingrodd smuts (mögel?) och duschslangen läkte vatten. Det var sprickor i golvmattan så förmodligen vatten under. Köksdelen kan också behöva en uppfräschning och fönsterkarmarna. Det fanns många döda flugor i lampan i taket. Vi sa till om det men inget hände under tiden vi var där. Jag har bott i många av stugorna där sen 1985 och om de övriga ser ut som den vi hyrd nu så hoppas jag att något händer åtminstone vad gäller dusch-/badrummen framöver. Bortsett från allt detta hade vi det mycket bra och mycket roligt där och vi kommer absolut att återvända. Mycket trevliga servicemän/kvinnor och alla människor runt omkring. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra läge bra backar. Trevlig personal. D...

Rekommenderad av Arema, Sverige (Sverige lör 27 feb 2016)
“Bra läge bra backar. Trevlig personal. Dags för översyn av inredning ex.badrum samt spis och köksgeråd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

slitna stugor med dålig köksutrustning

Rekommenderad av Lina, Sverige (Sverige tis 23 feb 2016)
“Stugorna i Solberg börjar kännas väldigt slitna. Köksutrustningen är mager. Men i år hade vi fungerande köksfläkt, det uppskattades! En av stugorna (nr 6) var inrökt. Bord och stolar faller i det närmaste i bitar. Vi hade en lagad stol där det stack upp en skruv i sitsen (stuga nr 5). Jag tror att duschdraperi och soffa var ny i vår stuga. Lägg några kronor på ny köksutrustning (en inventarielista borde underlätta för alla, misstänker att viss utrustning förflyttas mellan stugorna), städutrustning (det fanns t.ex. inte städtrasor, känns inte så trevligt att städa toaletten med disktrasan), bord, stolar, så skulle boendet kännas mycket trevligare. Ventilationen i stugorna är obefintlig, vaknar varje morgon med vatten rinnande på insidan av fönsterna. Möjlighet att låna barnstol skulle vara bra. Vi fick låna en stund från restaurangen, men inte hela tiden. Ikea antilop är bra, kostar överkomliga 129:-.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Familjehelg

Rekommenderad av Larsa, Sverige (Sverige tis 16 feb 2016)
“Med 9 vuxna och 5 barn , 1 till 10 år, blev fredag till söndag en perfekt familjefest! Med tre stugor som bas och en underbar skidbacke som gemensamt lek- och busutrymme fick alla njuta. Lämpligt med folk och perfekt pistad backe gjorde att det inte fanns någon kö som hindrade åkningen. Vänlig och servicevillg personal på restaurangen toppade bilden av hur bra det var. Hoppas att folk kan få köpa semlor hela säsongen, för de var de godaste man kan tänka sig!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Små stugor familjär atmosfär

Ej rekommenderad av Nyårsfirare, Sverige (Sverige tor 07 jan 2016)
“Stugorna har 5 bäddar, ej 6 som utlovats. 1 våningssäng, en dubbelsäng och en enkel bäddsoffa. Sparsamt med köksredskap och porslin/bestick, ej 6 av varje men personalen fyller gärna på om man säger till. Värme var inget problem. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skidspåren var det bästa med vistelsen. ...

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 05 jan 2016)
“Skidspåren var det bästa med vistelsen. Härlig omgivning att åka i. Maten i restaurangen var bra! Stugan var siten och dåligt städad, men den totala upplevelsen uppvägde detta! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk personal. Mycket prisvärt bo...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 feb 2015)
“Fantastisk personal. Mycket prisvärt boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Karta

Tågstation
  • Örnsköldsvik Norra 77 km
  • Örnsköldsvik Central 78 km
  • Husum station 91 km
Stad
  • Örnsköldsvik 78 km
Shopping
  • Naturkompaniet, Outlet 75 km
Färja
  • Köpmanholmen 84 km
Flygplats
  • Örnsköldsvik Airport 80 km
Attraktion
  • Paradiset 77 km
Arena eller träffpunkt
  • Ulvöhamn 100 km
  • Fjällräven Center 78 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online

Höga Kusten Turistservice

Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online