Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stan (flyttad till 2022)

Område: Örnsköldsvik
Viktoriaesplanaden 31, 891 35 Örnsköldsvik (Visa karta)
Arena/Plats: Nolaskolans Aula
Kategori: Musik & nöje
Datum: Lördag 19 mar 2022

Med anledning av Coronaviruset!
Magnus Carlssons turné ”Från Barbados till Gamla Stan” flyttas fram till 2022! Showen som först var planerad till den 20 mars 2020, kommer istället att spelas den 19 mars 2022 kl. 19.30.
Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett!

Du kommer bjudas på en hitkavalkad utan dess like, med låtar från såväl Barbados som Alcazar – och självklart även nyare hits från hans gedigna solokarriär.

Efter en slutsåld vårturné och höstsäsong på Lilla Cirkus i Stockholm är det dags för Magnus Carlsson och succéföreställningen Från Barbados till Gamla Stan att återigen åka ut på en stor turné.

Magnus Carlsson har tidigare bland annat tävlat i Melodifestivalen hela åtta gånger, både som sångare i Barbados, Alcazar och som soloartist. Med närmare 40 guld- och platinaskivor, tre Grammisar och en mängd andra utmärkelser, programledarjobb och musikalroller har han nått ett erkännande som en av Sveriges mest folkkära artister. Magnus har turnerat över hela världen under sina 25 år som artist, och har en låtskatt likt få andra i branschen.

Under våren 2019 var Magnus Carlsson tillsammans med en dansensemble ute på stor Sverigeturné med succéföreställningen ”Från Barbados till Gamla Stan ”. Under hösten fick showen sin fortsättning i Stockholm. Nu laddar Magnus för att återigen hoppa i glitterkostymen och ta med den kritiker- och publikhyllade showen ut på turné, där han tar dig med på en tur genom hela hans svindlande karriär fram till dags dato. Förbered dig på en kväll fylld av sköna hits, storslagen show, högljudd allsång och ren glädje!

INFO
Magnus Carlssons turné ”Från Barbados till Gamla Stan” flyttas fram! Showen kommer att spelas på samma plats som tänkt, men på ett nytt datum och din biljett kommer att gälla detta datum. Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett! Avvikelser kan förekomma, varje enskild berörd gäst kommer att bli kontaktad på den mailadress som angivits vid bokning. Inga spelningar innan augusti 2020 kommer genomföras. Nya speldatum uppdateras löpande i turnéplanen.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta arrangören på [email protected]

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
19 Mar
Lördag 19 mar 2022 19:30 - 21:30 Nolaskolans Aula

Kontaktinformation

Telefon
+46 (0)455-61 97 00
E-post
[email protected]
Webbsida
http://krall.se/show/magnus/

Länkar

Villkor

Prisinformation
Biljettpris: 650 kr – 695 kr

I närheten av


Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag - fredag

09:00-15:00