Lovaktivitet: Murbergets mästare 2020 - 5 kamp med spel och lekar

Område: Härnösand
Murbergsvägen 31, 87150 Härnösand (visa karta)
Kategori: Evenemang

Utmana dina vänner på 5 kamp med lite udda grenar. Spela kägel och prova på andra gamla idrotter och lekar (dragkamp, säckhoppning, gå på styltor, mm). Vi håller till utomhus och på Murbergets kägelbana.
Drop in. Barn under 7 år i vuxens sällskap.

Utmana dina vänner på 5 kamp med lite udda grenar. Spela kägel och andra gamla idrotter och lekar (dragkamp, säckhoppning, gå på styltor, kasta prick). Vi håller till utomhus och på Murbergets kägelbana. Kom ihåg att ha oömma kläder och skor. Samling vid Murbergets kägelbana. Diplom till alla som deltar.
Drop in kl 11-16. Barn under 7 år i vuxens sällskap.
Målgrupp: 7-10 år
Lovaktiviteten genomförs med stöd från Härnösands kommun

Med anledning av Coronapandemin hålls programmet utomhus. Tänk på att hålla avstånd, god handhygien samt inte närvara om du har förkylningssymptom.
Museet följer Folkhälsomyndighetens regler och arbetar aktivt för att skapa en trygg miljö för barn, ungdomar, medverkande och personal att vistas i.

Särskild information med anledning av Corona/Covid-19:
Vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök på museet, och vi har därför gjort så att dessa aktiviteter ska vara en säker miljö för att inte sprida coronaviruset vidare.

Det är väldigt viktigt att du inte besöker oss om du är sjuk eller verkar vara förkyld, till exempel att du har ont i halsen, hosta, feber eller ont i kroppen eller liknande. För att inte vi som jobbar på museet eller våra andra museibesökare ska bli sjuka så måste du vänta med att besöka oss tills du blir frisk igen, 2 dagar efter att du blivit symptomfri. Vi önskar även att du är extra noga med att tvätta händerna eller använda handsprit, håller ca 1,5 meters avstånd till andra, undviker handhälsning samt hostar och nyser i armveck eller näsduk.

Museet gör åtgärder för att du inte ska bli sjuk när du besöker oss under dessa aktiviteter. Redskap och annat som används under aktiviteterna kommer bli avtorkade med trasa och desinfektionsmedel mellan gångerna som de används. Det finns också handsprit att använda för att smörja in sina händer med, och inne i museibyggnaden kan man också tvätta sina händer med tvål och vatten.

Vi på museet följer noggrant utvecklingen av coronaviruset och vad regeringen och folkhälsomyndigheten ställer upp för krav och rekommendationer. Därför kan situationen förändras och vi som museum måste ändra i de aktiviteter vi erbjuder. Det kan också bli så att vi behöver ställa in. På museets hemsida och sociala medier som Facebook och Instagram står det om något förändras, så kolla upp där hur läget är innan du besöker oss.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Aug
Tisdag 4 aug 2020 12:00 - 16:00 Västernorrlands museum
5 Aug
Onsdag 5 aug 2020 12:00 - 16:00 Västernorrlands museum
6 Aug
Torsdag 6 aug 2020 12:00 - 16:00 Västernorrlands museum
7 Aug
Fredag 7 aug 2020 12:00 - 16:00 Västernorrlands museum

Kontaktinformation

Länkar

Bokningslänk
http://

I närheten av


Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Alla dagar

09:00-17:00