Whiskeyprovning- med High Coast Whisky

Område: Härnösand
Skeppsbron, 871 30 Härnösand (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Båtturer
Datum: Lördag 22 aug 2020

Från stadskajen i Härnösand och ut på älven! Upplev vår storslagna skärgård med god mat och några av väldens bästa whisky framför er! High Coast whiskyprovning med deras Origin-serie kommer ombord på fartyget, plus en sort som blir en surprise!

Efter en succésommar för High Coast Whisky har knappt lägerelden vid destilleriet hunnit svalna förrän dom tar upplevelsen med sig ombord ut på Ådalen III. Här blir det en timmes provning, med fem olika sorter som kommer att spegla det område som omger destilleriet.
Peter Söderlind som är eventansvarig kommer att guida oss, inte bara genom whiskyn utan även genom det historiska landskapet.
Ni blir uppdelad i två grupper där första gruppen börjar med vinprovningen ute på akterdäcket, ni andra börjar med att äta. Sedan skiftar vi grupp

Vi kastar loss från Skeppsbron i Härnösand och går mot Höga Kustens mäktiga bro, Högakustenbron. Vi glider även in i vackra Norafjärden och passerar några öar, sedan tuffar vi hem mot Härnösand igen. Båtturen är 4 timmar. Under båtturen kommer ni att få njuta av en skärgårdstallrik som ni själva får komponera ihop från ett rent och köfritt buffébord.

Baren kommer även att finnas öppen för er som vill dricka något gott till maten eller övrig tid under resan. High Coast whiskyprovning med deras Origin-serie kommer ombord på fartyget, plus en sort som blir en surprise!

Ett begränsat antal platser är bokningsbara, endast 70 gäster kommer att vara ombord på denna resa. Allt för att undvika trängsel och göra upplevelsen så bra som möjligt för er. Så passa på att boka i tid!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
22 Aug
Lördag 22 aug 2020 18:00 - 22:00  

Kontaktinformation

Kontaktperson
Höga Kusten Turistinformation
E-post
[email protected]
Webbsida
https://adalen3.com/

Villkor

Prisinformation
Whiskyprovning & skärgårdstallrik: 895:- Bordsvatten ingår, annan dryck tillkommer.

I närheten av


Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Alla dagar

09:00-17:00