Surströmmingskryssning Härnösand - Norafjärden - Högakustenbron t.o.r.

Område: Härnösand
Skeppsbron, 871 30 Härnösand (visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Båtturer
Datum: Torsdag 20 aug 2020 - fredag 21 aug 2020

För er som bara älskar surströmming! Här kommer vi servera surströmmingsfiléer lokalt från Höga Kusten med allt som hör till. Även även sillar och gravlax. Kaffe/te och fikabröd serveras som efterrätt. En resa genom vårt vackra världsarv där vi passerar Hemsön och få se Högakustenbron från den bästa vinkeln- från vattnet! Vi tuffar även in i Norafjärden och passerar några öar innan vi vänder skutan hem över mot Härnösand igen.

På denna resa blir ni uppdelad i två grupper, en grupp för surströmming på övre plan ute på akterdäck (under tak). På nedre plan, inne i restaurangen blir det en stor skärgårdsbuffé för er som inte tycker surströmming är någon höjdare. Se vad som ingår i vår stora skärgårdsmeny i fliken ”meny” här på vår hemsida.

Vi tar max 40 bokningar på akterdäcket med surströmmingen och 40 i restaurangen för er som vill äta vår populära skärgårdsbuffé.

Vi kommer att ha barerna öppna på varje våningsplan så ni enkelt kan köpa den dryck som önskas, vi serverar drycken genom bordsservering och vi har fullständiga rättigheter. Viktigt under denna resa är att vi respekterar att hålla oss till de våningsplan som är tänkta och att vi inte skapar trängsel i onödan nu när det är dessa tider.

Begränsat antal platser finns att boka på denna specialtur, så boka i tid!

Båtresa från Härnösand till Högakustenbron via en en sväng in till Norafjärden med storslagna vyer från en av de bästa platserna i Höga Kusten, Ångermanälven.Ni får se den mäktiga Högakustenbron som binder samman Höga Kustens landskap. För att höja upplevelsen för er passagerare berättar befälhavaren var vi befinner oss under resans gång. Han berättar också om resans populäraste sevärdhet – Höga Kustenbron. Går ni då ut på fördäck kan ni fota väldigt fina bilder underifrån på den mäktiga bron.

Sitt lugnt och skönt och njut av de vackara omgivningarna och den goda maten.

Båten avgår från Skeppsbron i centrala Härnösand, ca 100 meter från First Hotel. Det finns gott om gratis parkeringsplatser längs kajen. Du hittar till Skeppsbron genom att ta av från E4 och köra mot centrum.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
20 Aug
Torsdag 20 aug 2020 18:00 - 22:00  
21 Aug
Fredag 21 aug 2020 18:00 - 22:00  

Kontaktinformation

Kontaktperson
Höga Kusten Turistinformation
E-post
[email protected]
Webbsida
https://adalen3.com/

I närheten av


Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Alla dagar

09:00-17:00