High Coast Whiskyfestival 2022

Område: Kramfors
Sörviken 140, 872 96 Bjärtrå (Visa karta)
Arena/Plats: High Coast Distilery
Kategori: Vad händer
Datum: Fredag 17 jun 2022 - lördag 18 jun 2022

Den 17-18 juni är den populära whiskyfestivalen tillbaka. Biljetterna är släppta så det är bara att välja bland utbudet. Köp dina biljetter redan nu för att säkra din plats och njut av unika whiskyupplevelser i en stämningsfull miljö vid älvstranden i Höga Kusten.

På fredag är det konsert kl 20 med Patrik Isaksson och på lördag samma tid det lokala kultbandet Nylands Järn. Mästertrubaduren Stefan Nordlander ser och hör vi lite då och då båda dagarna.

Många bokar in sig på flera provningar i tält och lagerhus, skapar ett eget schema och provar High Coast Whisky eller annan exklusiv whisky från andra delar av världen. Men möjligheten till den helt spontana festivalupplevelsen finns som ett utmärkt alternativ eller som kombination.

Slå dig ned vid ett av alla bord som finns utplacerade på området, kanske nära scenen för en musikalisk inramning, eller varför inte vid älvstranden för en lite mer naturnära stund. Prata med en av de främsta tunnbindarna, låt oss berätta mer om vår whisky och känn atmosfären i lagerhusen där mängder av fat skapar whisky i just denna stund.

Destilleriet är igång och fat fylls i tapphuset, ja du befinner dig mitt i en festival där whiskyproduktion pågår. Möjligheten att själv bli en del av fatresan erbjuds med olika fattyper, så kanske kommer du tillbaka nästa år och provsmakar din alldeles egna whisky, eller så är det i år du provar ditt fat i fatägarloungen.

Vi lovar att många nya bekantskaper knutits, och gamla kontakter fått nytt liv under alla dessa år av festivalyra på vår plats vid Ångermanälven. Och det är nog gemenskapen som är det grundläggande, sedan kryddar vi med allt smaklökarna önskar, kanske vid doften av en lägereld där sotiga pannor puttrar med kokkaffe, bland whisky- och övriga dryckesutbudet eller vid några av de matställen som finns på området. Du väljer, festivalen finns som en färgpalett för dig att måla din egen tavla med.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Jun
Fredag 17 jun 2022 High Coast Distilery
18 Jun
Lördag 18 jun 2022 High Coast Distilery

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 (0) 612 530 60
E-post
[email protected]
Webbsida
https://highcoastwhisky.se/visitor-center/whiskyfestival-2022/

Länkar

I närheten av


Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag-fredag

10:00-16:00