Hola folkhögskola

Folkhögskolevägen 5, 870 52 Nyland

Folkhögskola i Prästmon

Hola bjuder dessutom på vacker och inspirerande miljö. Anläggningen ligger bara ett stenkast från Ångermanälvens strand. Djupt i de mytomspunna ångermanländska skogarna med både älven och bergen inpå knutarna, ligger Hola Konferens med anor från slutet av 1800-talet. Här konfererar du bekvämt och effektivt i en fascinerande historisk miljö. Historiens vingslag gör sig ständigt påminda, med fornlämningar, sagor och sägner, medeltida borgar och häxbränning.

Det Ångermanländska kulturarvet kommer sannerligen inte att lämna dig oberörd. Hit tar du dig enkelt med tåg och buss och Hola ligger dessutom bara ca 5 min från Kramfors/Sollefteå flygplats. På Hola Konferens erbjuds, tack vare deras Folkhögskoleutbildningar, ett alldeles unikt utbud av aktiviteter.

Många upplevelser bjuder in till en resa i tiden. Njut en medeltida middag vid facklornas sken och gycklarnas dans eller följ med på en resa till häxornas tid. Låt kreativiteten flöda i den levande verkstaden och skapa en egen utställning eller föreställning genom måleri, fotografi, teater och musik. Här frestas även med show och musikalunderhållning på hög nivå, lockas med eldiga dansinstruktioner där du själv får vara stjärnan. Naturligtvis erbjuds även traditionella aktiviteter som teambuilding, bad i tunna under månens sken och mycket mer.

Kontaktinformation

Evenemang på denna arena

Kramfors
3 Jul 2022 - 10 Jul 2022
Arena/Plats: Hola folkhögskola Kategori: Kultur & utställningar, Musik & nöje
Tillfälle: 16:00
En gripande Musikteater om häxprocessen i Torsåker, där vi får följa olika människoöden från trakten.
Det-Stora-Oväsendet

Kramfors
28 Jul 2022
Arena/Plats: Hola folkhögskola Kategori: Kultur & utställningar
Tillfälle: Heldagsevenemang
Vi vill ge dig nya tankar och idéer kring hur vi vårdar kulturen som vi fått i arv. De fyra Kulturarvsdagarna är fyllda med inspirerande föreläsningar och upplevelser, musik och litteratur, hantverk och dokumentation av svunnen tid.
Kulturarvsveckan-Folkbildning-när-den-är-som-bäst

I närheten av


Höga Kusten Turistservice


Boka med oss

  • • Höga Kustens Officiella besöksguide
  • • Inga bokningsavgifter
  • • Lokalkännedom
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
Build: 2022-06-30 12:21:31, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showarenadetails

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag-fredag

10:00-16:00