Hemsö kajak & MTB

Adress: Lungö brygga, 87010 Älandsbro Visa karta

Adress: Lungö brygga, 87010 Älandsbro

Uthyrning av stabila havskajaker och heldämpade stigcyklar samt ett väl skyltat stigsystem med olika svårighetsgrader.

 

HYRA KAJAK
Våra havskajaker är stabila, bekväma och har gott om packutrymme - allt för att ge dig en härlig upplevelse på vattnet! Vi ger alla gäster en kortare instruktion i utrustningen och paddelteknik innan ni startar turen från bryggan vid uthyrningen. Beroende på väder och vindar hjälper vi dig med tips på turer och vackra stopp längs kusten eller Ångermanälven.

All uthyrning behöver förbokas via mail eller telefon. Vi har både singel- och dubbelkajaker. För mer information besök vår hemsida. Är du intresserad av transport av kajak till annan paddelplats, maila oss din förfrågan.

HYRA MTB
Våra heldämpade MTB-cyklar får dig att känna dig som ett proffs. Vi hjälper dig att bekanta dig med din cykel och ger tekniktips inför ditt cykeläventyr. I vårt stigsystem finns färdiga turförslag i olika längd och svårighetsgrad och du som är van MTB cyklist kan enkelt plocka ihop egna rutter. Nytt för i år är att vi även har cyklar för juniorer från 145 cm (ca. 11-12 år).

All uthyrning behöver förbokas via mail eller telefon. Hyr hel- eller halvdag (för- eller eftermiddag). För mer information och stigkarta besök vår hemsida.

Givetvis är du som har egen cykel välkommen ut att cykla våra stigar. Titta gärna förbi uthyrningen om du vill ha tips eller bara prata cykling med oss. Det är självklart att vi hjälps åt att vara rädda om miljön genom att aldrig lämna annat än däckavtryck och visa respekt för människor och djur vi möter.

AKTIVITETSPAKET MED KAJAK, STIGCYKLING OCH BOENDE
Varför inte sova kvar och hinna prova båda delarna? Spana in vårt aktivitetspaket sommaren 2021 med boende på vackra Pärlarö gård! I Ångermanälvens mynning, vid höga kustens södra port, hittar du Hemsön och vår lilla uthyrning, som ger dig förutsättningar för de stora äventyren. Vi älskar den varierande naturen här på ön och trivs som bäst när vi får springa och cykla på öns fantastiska stigar eller paddla i stilla morgonbris. Det vill vi dela med oss av till dig!

BOKA HÄR

Välkomna hälsar Erik och Anna med medarbetare!

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefon
+46 611-69058
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag - fredag

09:00-15:00