Presentkort Vandringspaket Världsarvsturen

Upplev världsarvet till fots när det är som bäst. Paketerat och färdigt för dig att njuta av.

 

Dag 1:
Paketet startar med biltransport från Lappudden till startpunkt för dagens vandring. Lunch- och fikapaket medföljer. Vandring på egen hand ca 20 kilometer längs en kuperad och mycket vacker sträcka längs Höga Kustenledens södra del. Vid dagens mål väntar transport tillbaka till Lappudden.
2-rätters middag, vedeldad bastu och övernattning i mysig stuga.

Dag 2:
Frukostbuffé. Biltransport från Lappudden till startpunkten för dagens vandring. Lunch- och fikapaket medföljer. Vandring på egen hand ca 15 kilometer längs en lättvandrad sträcka längs Höga Kustenledens södra del. Den här dagen vandrar ni ända tillbaka till Lappudden och har möjlighet att göra en avstickare till ett fint utsiktsberg.
2-rätters middag, vedeldad bastu och övernattning i mysig stuga.

Dag 3:
Frukostbuffé
Avslut

Presentkortet köps med öppet datum. Kontakta Lappuddens Friluftscenter direkt vid bokningstillfälle för att stämma av datum för tillgänglighet och erfaren och personlig service.

För att lösa in presentkortet gör du en bokning direkt med Lappuddens Friluftscenter och uppger bokningsnumret som framgår av den här beställningen.

Giltighetstid: Presentkortet är giltigt och bokningsbart mellan 15 maj-30 september 2021.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails

Hej! Har du frågor?

Turistservice

Hej, har du någon fråga om Höga Kusten? Vi hjälper dig gärna!

Öppettider

Måndag - fredag

09:00-15:00