Eldveckan Höga Kusten

ELDVECKAN

Värmen finns här! I takt med att temperaturen sjunker och mörkret sänker sig, ger värmen från gemenskap och lägereldar allt större effekt. Då oktober möter november behöver även vi möta varandra. Boka därför in vecka 44 på hemmaplan i Höga Kusten. Då håller vi öppet för dig.

se filmen

LÄGERELD & GEMENSKAP

Med Eldveckan vill vi skapa en lägereldskänsla.

 

DETTA HÄNDER UNDER ELDVECKAN

Aktuella evenemang och aktiviteter under Eldveckan 2019 fylls på här eftersom.

Du får uppleva dagar och nätter fulla av aktiviteter som på något sätt har anknytning till eld. Vi lovar dig en annorlunda vecka där du kan ladda massor av stämningsfull höstenergi.

Det kommer att brinna lägereldar runt om i Höga Kusten, det kommer bakas tunnbröd och pinnbröd, våra entreprenörer kommer att bjuda på upplevelser i sann lägereldskänsla i form av skattjakter och eldiga maträtter. Håll utkik efter ”eldveckan”-priser på både boende och aktiviteter här på sidan. I de två tidigare upplagorna av Eldveckan har man kunnat vara med om ljuständning, whiskyprovningar, spökkvällar, korvgrillning i bastun på Paradisbadet, utställningar såsom ”heta kuddar” och så vidare. Varmt välkomna till spännande upplevelser i Höga Kusten!

<% geoById(item).text %> x
CBISID: <% cbisID %>
<% categoryById(item).text %> x
<% filter.search %> x
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %> x

Hej! Har du frågor?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Opening hours

Every day

9:00-17:00