tips evenemang höga kusten

Tipsa oss vad som händer

Här kan tipsa om evenemang, aktiviteter och saker som händer under året i Höga Kusten. Inskickade aktiviteter ska uppfylla kriterierna och reglerna innan de publiceras på www.hogakusten.com. Det som publiceras syns även på digitala displayer på Höga Kustens InfoPoints och i Höga Kusten-appen.

Tipsa om vad som händer

 

Innan du börjar

  1. För att vi ska publicera evenemanget/aktiviteten behöver den vara tidsbestämd, antingen ett enstaka tillfälle eller flera tillfällen under en längre period.
  2. Förbered en bild med hög kvalité i formatet 16:9, helst 1920x1080 pixlar stor (bredd x höjd). Undvik bilder i stående format, de kommer att beskäras på mitten. Bifogade bilder på affischer eller bilder med för mycket text kommer inte att godkännas.
  3. Förbered en kortfattad text om evenemanget/aktiviteten. Denna syns i listor och ska vara max 200 tecken. Denna text kallas ingresstext.
  4. Förbered en längre text som beskriver evenemanget/aktiviteten mer utförligt. Denna text kallas beskrivning.

 

Kriterier och regler för vad som kan publiceras finns här (PDF). Höga Kusten Turism förbehåller sig rätten att bedöma evenemanget/aktiviteten utifrån kriterierna och reglerna och kan neka publicering eller göra undantag, utan återkoppling. De bilder och texter som arrangören tillhandahåller får inte strida mot någon annans upphovsrätt.

Inskickade evenemang/aktiviteter som äger rum i Härnösand eller Sollefteå syns, oavsett om de publiceras på www.hogakusten.com eller inte, på Härnösands och Sollefteås egna evenemangskalendrar. För evenemang/aktiviteter som äger rum i Örnsköldsvik eller Kramfors och som inte uppfyller kriterierna för att publiceras på www.hogakusten.com rekommenderas att skicka in evenemanget/aktiviteten till Webben7 för Örnsköldsvik och via Kramfors Kommuns hemsida för Kramfors.

Hallo! Hast du Fragen?

Höga Kusten Turistservice

Sie haben Fragen zu unseren Angeboten oder wünschen eine persönliche Beratung?

Öffnungszeiten

Montag - Freitag

09:00-15:00 Uhr