Skule naturscen publik Skuleberget skicka in evenemang Höga kusten härnösand kramfors sollefteå evenemangskalender

Tipsa om evenemang till evenemangskalendern

Tipsa om evenemang i Höga Kusten. Är du arrangör kan du tipsa om ditt eget evenemang.

Tipsa om evenemang

Här kan dipsa om evenemang som händer under året i Höga Kusten. Inskickade evenemang ska uppfylla kriterierna och reglerna innan de publiceras i kalendern på www.hogakusten.com. Evenemang som publiceras syns även på digitala displayer på Höga Kustens InfoPoints och i Höga Kusten-appen.

Tipsa om evenemang

 

Innan du börjar

  1. Förbered en bild med hög kvalité i formatet 16:9, helst 1920x1080 pixlar stor (bredd x höjd). Undvik bilder i stående format, de kommer att beskäras på mitten. Bifogade bilder på affischer eller bilder med för mycket text kommer inte att godkännas.
  2. Förbered en kortfattad text om evenemanget. Denna syns i listor och ska vara max 200 tecken. Denna text kallas ingresstext.
  3. Förbered en längre text som beskriver evenemanget mer utförligt. Denna text kallas beskrivning.

 

Kriterier och regler för vilka evenemang som kan publiceras finns här (PDF). Höga Kusten Turism förbehåller sig rätten att bedöma evenemanget utifrån kriterierna och reglerna och kan neka publicering eller göra undantag, utan återkoppling. De bilder och texter som arrangören tillhandahåller får inte strida mot någon annans upphovsrätt.

Inskickade evenemang som äger rum i Härnösand eller Sollefteå syns, oavsett om de publiceras på www.hogakusten.com eller inte, på Härnösands och Sollefteås evenemangskalendrar. För evenemang som äger rum i Örnsköldsvik eller Kramfors och som inte uppfyller kriterierna för att publiceras på www.hogakusten.com rekommenderas att skicka in evenemanget till Webben7 för Örnsköldsvik och via Kramfors Kommuns hemsida för Kramfors.

Hej! Har du frågor?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Opening hours

Monday - Friday

10:00-16:00