höstvandring på fäberget

VÅRA BÄSTA HÖSTTIPS

Höstvandra

Är du på jakt efter storslagna vandringar med skiftande natur? Då har du kommit rätt. När bladen skiftat färg och luften blivit rikare på syre är Höga Kusten en ännu mer fantastisk plats att vandra på. Vandringsmöjligheterna är goda – allt från välkända vandringsleder som Höga Kusten-leden, Nipleden och Världsarvsleden till mer undangömda avstickare. Tips! Ta med dig en extra påse, för i skogarna gömmer sig ”skogens guld”.

Läs mer om vandring

mysig lägereld på höstvandringen

Eldveckan – boka in vecka 44 i Höga Kusten

Vi gillar minnesvärda aktiviteter, värme och gemenskap, speciellt när höstmörkret har smugit sig på och lite extra energi är välkommet. Under Eldveckan vecka 44 har du många chanser till att ta del av minnesvärda eldiga upplevelser. För tredje året i rad bjuder många av Höga Kustens duktiga entreprenörer in till en rad olika aktiviteter – alla med koppling till eld. Håll utkik på eldveckan.se för program och tider.

Läs mer

Eldveckan Höga Kusten

Kajak – den totala friheten

Hos oss hittar du ett av Sveriges bästa kajakområden. Oavsett om du är en van paddlare som vill vara ute en eller flera dagar eller endast ett par timmar så finns härliga upplevelser runt hörnet.

Utforska en av Sveriges bästa och variationsrika miljöer med cykel

Packa cykeln och upptäck vår destination med cykel. Slingrade grusvägar, kuperade asfaltvägar eller tuffare stigar upp bland bergen. Valen är många och upplevelserna ännu större. 

Läs mer om friluftsliv
 

<% geoById(item).text %> x
CBISID: <% cbisID %>
<% categoryById(item).text %> x
<% filter.search %> x
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %> x

Hej! Har du frågor?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Opening hours

Every day

9:00-17:00