Sportlov

Under sportlovet finns en hel del att göra och upptäcka i Höga Kusten. Åk skidor på platten eller utför, åk skridskor, vandra eller hitta på någon inomhusaktivitet för de riktigt kalla dagarna.

vinter från skulebergets toppstuga utsikt

Platser som måste upplevas

Passa på att ta några extra lediga dagar och ta med familjen till Höga Kusten.
Här är några platser du inte får missa.

Full fart utför

 

I Höga Kusten finns slalombackar för hela familjen! Solbergsbacken är vinterlandet för hela familjen med 6 nedfarter, barnbacke, relax med vildmarksbad, restaurang, bastu, grillplatser, värmestuga och många stugor för uthyrning. Hallstabacken i Sollefteå är ett utmärkt alternativ för hela familjen som går att kombinera med längdskidor, spa, bad och relax och bekvämt boende på hotell.

 

Se alla skidbackar här  

För de kyliga dagarna

 

Förutom alla härliga vinteraktiviteterna ute i snön under sportlovet i Höga Kusten arrangerar många museer workshops, pyssel och aktiviteter för barn och unga. Här är några tips på hur ni spenderar sportlovsveckan med familjen!

Res hit

 

Det finns många olika sätt att ta sig till Höga Kusten. Tåg, buss, bil eller varför inte flyga direkt från Stockholm till Örnsköldsvik på en timme.

 

Läs mer om resa   

Låna utrustning på sportlovet

 

Saknar du egna grejer för att ta dig ut i naturen eller utföra vissa aktiviteter under sportlovet? Fritidsbanken är ett utmärkt sätt att låna grejer kostnadsfritt och finns i Härnösand och Örnsköldsvik.

Se också

Fetching products...

<% totalCount %> products loaded

Hallo! Hast du Fragen?

Höga Kusten Turistservice

Sie haben Fragen zu unseren Angeboten oder wünschen eine persönliche Beratung?

Öffnungszeiten

Montag - Freitag

10:00-16:00 Uhr