getsvedje

Sehen Sie die Hohe Küste mit den Augen der Locals!

Die Freunde von Höga Kusten verraten neugierigen Besuchern ihre Lieblingsplätze und Geheimtipps. Entdecken Sie die abwechslungsreichsten Wanderpfade, die kurvigsten Radwege und die romantischsten Strände.

Klicken Sie auf die Bilder, um die jeweiligen Insider zu kontaktieren.

eva jilken

Eva Jilkén

Smaker

Med en stark passion för gastronomi kan Eva Jilkén tipsa om de bästa smakerna Höga Kusten har att erbjuda.

Ta kontakt   

fredrik bergman

Fredrik Bergman

Cykel

Fredrik Bergman vet bäst vilka stigar och vägar som rullar bäst för stunden. Fredrik tipsar om sina tre bästa rundor för landsväg och MTB i Höga Kusten.

Ta kontakt   

maaike smit

Maaike Smit

Inland

Maaike vet allt om vad Höga Kusten Inland har att erbjuda. Inlandet bjuder på tusenårig kulturhistoria, skoglandets vidder, laxfiske i världsklass, fantastisk vandring och naturupplevelser som slår det mesta.

Ta kontakt   

peter holmqvist

Peter Holmqvist

Jakt

Peter Holmqvist är en sann Höga Kusten-vän som vet var den bästa jaktlyckan finns, helst på småvilt men lika gärna svampar.

Ta kontakt   

anette magnus

Bengt Wallin

Vandring

Bengt Wallin är en erfaren guide med bred och djup kompetens om natur och kultur, alltid ute på nya och spännande stråk.

Ta kontakt   

höga kusten vän bad pia tindra

Pia & Tindra

Bad

Pia & Tindra är Höga Kustens egna badinfluencers som når nya rekord varje år i antal besökta badplatser. Vet varje lilla vik.

Ta kontakt   

anette magnus

Anette & Magnus

Skärgård & båtliv

Anette och Magnus är flitiga båtbesökare och båtbloggare i vår vackra, höga och djupa skärgård.

Ta kontakt   

anette

Annikka

Konst & kultur

Annikka Kronlid Arvidsson är bildkonstnär, verksam i Nordingrå sedan 1990-talet. Grundare av Nordingrå Konstnärsverkstad och Nordingrå Konstby. Hon tipsar gärna om var du kan möta konsten och de konstnärer som lever och verkar här.

Ta kontakt   

susanne lindehall

Susanne Lindehall

Längdskidor

Susanne Lindehall är skidåkaren som tränat på elitnivå, inspirerat barn och ungdomar och är numera skidcoach i sitt egna företag hernoactive.se. Hon kan det mesta om god skidteknik och hur din skidåkning kan bli än mer rolig och njutfull. Oavsett om du är nybörjare eller proffs tipsar hon dig om bra och tillgängliga spår med oftast fina vyer i Höga Kusten.

Ta kontakt