Norrfällsvikens Camping & Stugby / Hotell

Address: 870 31 Mjällom  show map
Location: Coastal & Archipelago
Guest score: 77% (27 of 35 recommend) (9 reviews)

Guest score: 77%

(27 of 35recommend)
Overall opinion 3.7 of 5
Hotel condition 3.6 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3.6 of 5
Cleaning 3.4 of 5
Value for money 3.1 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 3.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-9 of 9)

Fantastiskt läge, med egen brygga. Hade ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 22 Jul 2016)
“Fantastiskt läge, med egen brygga. Hade förmånen att få disponera lilla huset själv - kan kanske bli en annan upplevelse om bägge rummen i huset är uthyrda. Bra med tillgång till ett välutrustat kök. Rummet OK, även om möblemang och badrum av något enklare kvalitet. Behaglig promenad till frukosten, som serveras på restaurang en bit från rummen. ”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

stuga

Recommended by ygy, Finland (Finland Mon 04 Jul 2016)
“Kylskåp och diskmaskin var trasiga och bestic smutsiga. Ingen rabat på rumspriset.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 1 of 5

Förslag på förbättringar

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 17 Aug 2015)
“Kallt på rummet, fanns inget element. Vattnet i duschen het, trasigt reglage. Stolar utl hus till alla boende i huset borde finnas. Saknar skydd för badrumsfönstret. Rummet kunde möbleras bättre. Fantastiskt läge. Bra frukost. Rumsmärkning på utsidan huset saknas. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Vid ankomst

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 28 Jul 2015)
“När vi kom var det svårt att veta vart vi skulle vända oss och hämta nyckel. Provade med Restaurang Kompassen brevid. De hade inte en aning. Gick sen till campingens reception vilket visade sig vara rätt. Upplys gärna om det vid bokning.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Förbättringar hotellet

Not recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Wed 22 Jul 2015)
“Mycket lyhört. Det är inte okej när man hör vad någon säger i rummet intill/ ovan/ under. Inget ljusinsläpp möjlig då fönstrena ligger i markplan och Behövde dras för. Likaså wc fönstret Rummet var mycket sterilt. Med små medel så går det att förbättra rummen avsevärt. Samtliga övriga boende som vi pratade med var missnöjda med rummen. Servicekänslan hos personalen kan bli bättre. ”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 1 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 4 of 5

Omdöme

Recommended by Bengan, Sweden (Sweden Wed 22 Jul 2015)
“Vanligvis har hotell duschtvål och schampo vilket saknades på "hotellet". Dåligt med ventilationsmöjlighet i rummet. Frukosten var mycket dålig slut på det mesta. Det färska brödet som man talade om var ett icke upptinat bröd. Den stackars tjejen gjorde så gott hon kunde, men var alldeles ensam i frukostmatsalen.”
Overall opinion 3 of 5
Hotel condition 2 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 3 of 5
Service 3 of 5
Breakfast 1 of 5

Norrfällvikens hotell

Recommended by Karin, Sweden (Sweden Thu 31 Jul 2014)
“Perfekt läge med brygga utanför dörren, fint rum, dock lyhört. Delad uteplats och kök/allrum med andra hotellgäster. Fina restauranger med utmärkt service och mat på campingen. Personalen i receptionen oengagerad och rentav sura.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 3 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5
Service 2 of 5
Breakfast 3 of 5

Vädret super bra, varmt i rummet fin vy ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 25 Jul 2014)
“Vädret super bra, varmt i rummet fin vy från fönster och uteplats.”
Overall opinion 4 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Kanonläge

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 21 Jul 2014)
“Toppen”
Overall opinion 5 of 5
Hotel condition 4 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5
Service 4 of 5
Breakfast 4 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station 38 km
Shopping
  • Naturkompaniet, Outlet 35 km
Ferry
  • Ullånger 17 km
  • Mjällomslandet 7 km
  • Köpmanholmen 22 km
  • Docksta 13 km
City
  • Sollefteå
  • Örnsköldsvik
  • Kramfors
  • Härnösand
Attraction
  • Ulvö harbour
  • Skuleskogen entrance north
  • Paradiset 36 km
  • Naturum Höga Kusten
  • Nämforsen, Rock carving 97 km
  • Murberget 48 km
  • Mannaminne 13 km
  • Landsarkivet 48 km
  • Junsele Zoo 116 km
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
  • Hallstaberget
  • Fjällräven Center
Airport
  • Örnsköldsvik Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online