Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Location: Coastal & Archipelago
Show map
Guest score: 99% 683 of 692 recommend (243 reviews)

Guest score: 99%

(683 of 692recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 131-140 of 243)

Ett fantastiskt ställe! Hit vill jag åte...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 02 Jul 2017)
“Ett fantastiskt ställe! Hit vill jag återvända många gånger!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Ett ställe klart värt att besöka

Recommended by Erika, Sweden (Sweden Sun 02 Jul 2017)
“Trevlig och hjälpsam personal. Fantastiskt ställe med en utsikt som är svår att slå. Maten var jättegod och vårt rum toppen!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Intressant och vacker plats

Recommended by Laax, Sweden (Sweden Tue 13 Jun 2017)
“Högbonden är en intressant och vacker plats med spännande historia. Det är kul att gå runt på ön, bo i den gamla fyrvaktarbostaden och att lära sig lite om Högbonden historia i det lilla museet. Dessutom är det trevligt med en vedeldad bastu nere vid havet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt boende på en fyr.

Recommended by Jan Magnusson , Sweden (Sweden Wed 07 Jun 2017)
“Vi bodde en natt på Högbondens fyr. Magiskt ställe, fin utsikt, god mat, trevligt värdpar och trevliga besökare. Ett ställe man aldrig glömmer. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

lugnet på högbonden

Recommended by fredrikssons borlänge, Sweden (Sweden Sat 03 Jun 2017)
“ Vi möttes av ett mycket trevligt värdpar direkt vid ankomsten som gav oss bra info. Rent och fint rum. Middagen som vi serverades var underbart god .Vandringen på den steniga stigen upp till fyren är ganska jobbig. Mycket bra info om tidigare liv på fyren. Bra frukost ute i den lite kyliga vinden. Skön båttur till och från ön. Fina snitslade stigar att gå med fantastisk utsikt. Vi kan verkligen rekommendera ett besök. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Livskvalité

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 28 May 2017)
“En fantastisk trevlig vistelse. Underbar natur och magisk liten ö. Värdparet gjorde allt för att man skulle trivas i detta paradis! Återkommer med glädje!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Sagolikt

Recommended by Nina Jensen , Sweden (Sweden Tue 16 May 2017)
“En underbar plats! Skulle kunna vara skapad av Tove Jansson och Ilon Wikland i en perfekt mix. Kargt ich lummigt, medelhavskänsla och nordisk karghet. Klippor och trädgård. Fruktträd och hav. Måsar och skogsfågel. Och så ljuset! 💙”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Allt på topp

Recommended by Elis, Sweden (Sweden Sun 13 Nov 2016)
“Bra med båttransport över till ön. Bagaget kunde lämnas för transport med öns "linbana medan man vandrar uppför branta stigar och trappor mot höjden där vandrarhemmet ligger med en vidunderlig utsikt. Små enkla mysiga rum, hyfsat utrustat kök. Frukosten som man (förbeställer erbjuder mycket att välja mellan, är väl tilltagen. Man kan beställa middag (förbokas ). Utedassen är rena. Ön är spännande att utforska men det krävs att man kan kan klättra och ha bra balans. Sälj inte Högbondens fyr!. Den är sevärd för folket och borde inte hamna i händerna hos den som har mycket pengar och därmed gör Högbondens fyr till sin privata egendom.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 4 of 5

Underbara dagar på Högbonden

Recommended by Kusten , Sweden (Sweden Tue 04 Oct 2016)
“Mycket härlig upplevelse. Underbar frukost, god middag, miljön i särklass. Lite skönare madrasser hade varit toppen. Skulle vara trevligt om köken i framtiden kunde byggas om i mer gammaldags stil i enlighet med huset som var mkt charmigt. Vi kommer tillbaka och hoppas att Högbonden finns kvar som boende för allmänheten många långa år framöver. Varmt tack från oss! Thomas, Maria”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Himlen på Jorden

Recommended by Sebastian Gunnesson, Sweden (Sweden Tue 04 Oct 2016)
“En annan värld i en annan tid... Fantastisk upplevelse :) Fin frukost.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 03/03/2021 16:45:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hi! Need some help?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Available

Monday - Friday

09:00-15:00