Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Location: Coastal & Archipelago
Show map
Guest score: 99% 683 of 692 recommend (243 reviews)

Guest score: 99%

(683 of 692recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 171-180 of 243)

Fri horisont..

Recommended by Anki, Sweden (Sweden Sun 10 Jul 2016)
“En fantastisk plats och underbar miljö i den gamla fyrvaktarbostan. Mycket goda middagar som vi beställt i förväg och ett väldigt trevligt bemötande. Att sitta i en korgstol och titta ut över den fria horisonten är ren lycka. Den här platsen måste bevaras så att alla som vill och har möjlighet kan besöka den!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Underbart!

Recommended by Liselott Åström, Sweden (Sweden Fri 08 Jul 2016)
“Vandrarhemmet Högbondens fyr har mycket charm och är beläget i en unik miljö med mycket historia och levande tradition. Trevligt bemötande och god mat i restaurangen. Vädret och naturen var fantastiskt vackert. Jag vill gärna komma tillbaka. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Häftig upplevelse

Recommended by Livsnjutare, Sweden (Sweden Fri 08 Jul 2016)
“Från det att man satte sig i båten Ronja och närmade sig ön i hög fart, kändes allt mycket spännande och annorlunda. Med underbart väder kunde vi njuta av både gångstigar och fantastisk utsikt. Härligt att vakna upp i "bagarstugan" höra måsarnas skrik. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Historik

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 05 Jul 2016)
“Bra info om livet på ön”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

UTIfrån förutsättningar med transport mm...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 29 Sep 2015)
“UTIfrån förutsättningar med transport mm. mycket bra.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fantastiska Högbonden

Recommended by EHAM, Sweden (Sweden Tue 22 Sep 2015)
“Stället man åker till för total avkoppling, njuter av utsikten oavsett väder, unnar sig en bastu och god mat! Ett måste på höstkanten! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Lungt och skönt

Recommended by Patrik, Sweden (Sweden Tue 15 Sep 2015)
“Högbonden var en riktig positiv överaskning. Ett väl bemötande efter att man hade kommit upp längs den branta och steniga stigen upp. Underbar middag och frukost. Läget är ju själva grejen. Milsvid utsikt.Bra med info som man kan läsa nere i museet. Det kunde ha varit bättre röjt när man gick bakom arrendehuset mot skrevan/klippan.Fin utsikt där med.. Samt lättare att doppa sig nere vid bastun. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fantastisk middag

Recommended by Göran Skålberg, Sweden (Sweden Mon 14 Sep 2015)
“Jag och min fru är mycket nöjda med vistelsen, mångårig önskan som gått i uppfyllelse. Framför allt är vi glada för det vänliga Bemötandet för att inte nämna de Fantastiska middag vi fick avnjuta i Det fria medan solen gick ner, oförglömligt helt enkelt. Frukosten inte att förglömma. Stort tack!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Ett rum med utsikt

Recommended by icka, Sweden (Sweden Wed 09 Sep 2015)
“Fantastiskt läge på detta vandrarhem, och trevlig och hjälpsam personal. Bra mat.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Har redan hunnit att rekommendera Er och...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 04 Sep 2015)
“Har redan hunnit att rekommendera Er och kommer att fortsätta rekommendera er till vänner och för arbetsresor/konerens, vilket väl sammanfattar bra. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 03/03/2021 16:45:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hi! Need some help?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Available

Monday - Friday

09:00-15:00