Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Location: Coastal & Archipelago
Show map
Guest score: 99% 683 of 692 recommend (243 reviews)

Guest score: 99%

(683 of 692recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 191-200 of 243)

Otvunget och fantastiskt

Recommended by Nils Y, Sweden (Sweden Mon 27 Jul 2015)
“Vad ville jag ha? Lugn och ro, vackra vyer och god mat. Vad fick jag då? Lugn och ro, vackra vyer och fantastiskt god mat. Det har blivit en tradition att åka en gång per år nu. PS. Linus, det tar inte en kvart att värma upp en vedeldad bastu ;)”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

Fantastisk miljö!

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 27 Jul 2015)
“Vackert på alla sätt. Ett lugn kommer över en när man vandrar upp mot fyren. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Rekommenderar det varmt

Recommended by Sandvikarna, Sweden (Sweden Wed 22 Jul 2015)
“Vi var mycket nöjda med allt, bra rum, härlig utsikt, god mat, vacker natur att vandra runt i trevligt bemötande.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Mysigt vandrarhem!

Recommended by Ingela, Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2015)
“Som att resa tillbaka i tiden. Ensligt beläget högst uppe på berget i gammaldags stil. Charmiga rum i fyrhuset och utedass, båda med fantastisk utsikt över havet. Starka ben rekommenderas. Hjälpsam och trevlig personal.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

välkommen

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 16 Jul 2015)
“Kände mig välkommen, som hem till en familj! Tack för mycket trevligt bemötande!”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

OK men lite mer "energi"

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 13 Jul 2015)
“UTE Sätt gärna upp tydligare skyltar om hur du kan gå (t.ex. hur långt det är från brygga till vandrarhem) Hur långt du kan röra dig åt olika håll. Torka av utemöbler. T.ex. den stora vita under oxeln som var svart av mögel. INNE Städa bort gamla dukar i köket. Sätt fram ordentligt med diskmedel och bra diskborstar. Nya kuddar (innekudde) ALLMÄNT Ha gärna någon härlig bulle med saft till nyanlända. Lite mer BRA information liggande framme. ”
Overall opinion 3 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Saknade sänglampa.

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Fri 10 Jul 2015)
“Saknade sänglampa.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Fantastisk miljö men sämre sovkomfort

Recommended by Solsken, Sweden (Sweden Thu 09 Jul 2015)
“Högbonden visade sig från sin allra bästa sida i solskenet. Det blev både promenader och stilla stunder trots ganska hårda vindar. Middagen med laxtournedo var prisvärd och mycket god. Rummen känns pittoreska men det blir väldigt ljust under natten eftersom det saknas rullgardiner, en billig åtgärd som skulle förbättra mycket. En annan åtgärd som behövs är byte sängar i "Biträdet", ribb-bottnar fungerar dåligt för vuxna. Sammantaget en härlig vistelse som ger mersmak!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

En mycket bra upplevelse, god frukost. B...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2015)
“En mycket bra upplevelse, god frukost. Bra med högbondens historia. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Högt, meditativt och samtidigt jordnära

Recommended by Lena OG, Sweden (Sweden Fri 03 Jul 2015)
“Stegen uppför stentrappan till huset där flera familjer bott är färväntansfulla. Komma in i ett hem, låna en plats en stund. Vägen till mulltoan är skön. Sitta på bänken framför fyrhuset med oaändligheten framför sig är meditativt, rensande. Vänliga omsorgsfulla ord från personalen värmer. Havet var stilla, fantasin gav vinden liv. Tack för mitt andra besök här.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 03/03/2021 16:45:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hi! Need some help?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Available

Monday - Friday

09:00-15:00