Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Location: Coastal & Archipelago
Show map
Guest score: 99% 683 of 692 recommend (243 reviews)

Guest score: 99%

(683 of 692recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 221-230 of 243)

Matpriser

Recommended by Kristina o Torsten , Sweden (Sweden Fri 01 Aug 2014)
“Priserna i serveringen är inte försvarbara. Väldigt god mat och fika men omotiverat högt pris även för öl. Vin och ölrättigheter skulle ge den goda maten extra njutning.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Toppenboende på toppen

Recommended by Marie och Gunnar, Sweden (Sweden Thu 31 Jul 2014)
“Närmare himlen kan man knappast komma! Vi bodde i ett vackert rum med en vidunderlig och storslagen utsikt över havet. Vi blev serverade både frukost, lunch och mycket goda middagar från det trevliga kaféet i den sköna trädgården. Det var angenämt för oss att slippa dra egen mat uppför den branta stigen. Vi fick ett mycket trevligt bemötande, kultur och historia genom museet i bottenvåningen och konst genom sonens tavelutställning i caféet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Avslappnad

Recommended by annamb, Sweden (Sweden Thu 31 Jul 2014)
“Skönt att komma bort från stressen och alla måsten. Skönt att bara får vara.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt bemötande och mycket speciell plats. Absolut värt ett besök!

Recommended by Ebba, Sweden (Sweden Mon 28 Jul 2014)
“Vi fick fint bemötande av alla i personalen. Rummet var lite mörkt och inte så välstädat av de förra gästerna (dammråttor i hörnen mm) men ganska funktionellt. Toaletterna förvånansvärt fräscha. Maten var jättegod, både middag och frukost. Hela stället har ett fantastiskt läge och mycket god stämning. Klart värt ett besök!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 3 of 5

Fantastiskt bastu och bad.

Recommended by Sara, Sweden (Sweden Sun 27 Jul 2014)
“Vi hyrde den vedeldade bastun och badade i havet i solnedgången vilket var helt fantastiskt!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Högbonden ger mersmak

Recommended by staffan, Sweden (Sweden Sun 27 Jul 2014)
“Högbondens vandrarhem gav mersmak. Vi hade tur med ett fantastiskt sommarväder vilket gjorde att hela ön och, inte minst, vandrarhemmet visade upp sig från sin bästa sida. Huset är mycket fint renoverat och matplatsen och de andra faciliteterna håller också hög nivå. Bemötandet var utmärkt och såväl frukost som middag var mycket bra vid vårt besök.Fick man önska något kanske man skulle vilja att det fanns rättigheter att servera ett glas vin till middagen. Dessutom tyckte jag att 150 kr/lakanset är lite att ta i, vilket störde mig en aning. För övrigt var detta en fulländad upplevelse! /Staffan Arvas”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fantastiskt

Recommended by Nykära, Sweden (Sweden Sat 26 Jul 2014)
“Under lite mindre ån ett dygn fick vi äran av att njuta i armarna på hela ön, Högbondens fyr. Det va en fantastisk upplevelse, service, bemötande, känslan - allt va på topp och vi kan bara ge våra varmaste rekommendationer till vänner, bekanta och helt okända, Högbondens fyr är ett måste att uppleva!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Naturupplevelse!

Recommended by SaraBeda, Sweden (Sweden Tue 22 Jul 2014)
“En fantastisk ö som dessutom bjöd på vackert och varmt sommarväder men en oslagbar utsikt från "terassen" ut över havet! En promenad runt ön bjuder på lite strapatser i skogen med mörka raviner och slingrande stigar. Bad från klippor och en bastu som vi tyvärr inte hann utnyttja. På morgonen en frukost i trädgården med allt vad man kan önska! Ett plus för rum där man får ha husdjur med sig! Och sist men inte minst en jättefin service och en mysig hemtrevlig stämning! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Besök med en övernattning

Recommended by Elisabeth, Sweden (Sweden Tue 22 Jul 2014)
“Högsommarvärme, lugn, vyer över havet, skränande och ivriga sjöfåglar på udden, olika språk kring fikaplatsen, ljust och stor rum i fyrvaktarbostaden, stigar att vandra, riklig och god frukostbuffé... Fanns det möjligen några stigar till den norra delen av ön? Lite tråkigt att det inte fanns möjlighet att komma upp i fyrtornet. Rekommenderar ett besök på Högbonden till andra.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Rum med utsikt

Recommended by Nils Öström- Uppsala, Sweden (Sweden Tue 22 Jul 2014)
“Vi hyrde rummet Fyr biträdet för två lugna dagar. Måste vara sveriges maffigaste utsikt..Skön atmosfär på vandrarhemmet och mycket god mat.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 03/03/2021 16:45:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hi! Need some help?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Available

Monday - Friday

09:00-15:00