Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Location: Coastal & Archipelago
Show map
Guest score: 99% 683 of 692 recommend (243 reviews)

Guest score: 99%

(683 of 692recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 41-50 of 243)

Högbonden vandrarhem var en fantastisk p...

Recommended by Lina, Sweden (Sweden Wed 21 Aug 2019)
“Högbonden vandrarhem var en fantastisk plats och upplevelse. Naturligtvis är det pga den fantastiska naturen men också det kulturella värdet. Värdparet var väldigt tillmötesgående och trevliga. Värdparet och hela stället hade ett avslappnat uttryck vilket jag tycker mycket om. Vårt rum var tex ganska opretentiöst vilket jag tycker om. Maten var god och en av oss var vegan vilket de tillmötesgick utan problem. Det fanns en bastu att boka som var en del i den fantastiska upplevelsen. Fyrhuset var väldigt vackert och dess gamla interiör fanns kvar. Synd att man inte kan gå in i själva fyren. Det borde sjöfartsverket se till. Detta är en ju en riktig pärla både sett till naturvärden och de kulturhistoriska värdena. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 5 of 5

En upplevelse utöver det vanliga

Recommended by Helena, Sweden (Sweden Wed 21 Aug 2019)
“Missa inte en övernattning på detta vandrarhem. Rofylld miljö och trevlig personal. God mat och frukosten var superb.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Bemötande är allt

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 19 Aug 2019)
“Fantastiskt bemötande, lugn och unik atmosfär. Servicen med att skicka upp bagaget med linbanan var suverän särskilt för mig som har en dålig fot just nu. Frukosten i trädgården med horisonten i blickfånget var ljuvligt.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fantastiskt!

Recommended by Överammer , Sweden (Sweden Tue 13 Aug 2019)
“Allt var bra, väldigt fint bemötande och självaste platsen var magisk. Middagen och frukosten var bägge riktigt bra, laxen var den godaste vi nånsin ätit. Vi är supernöjda och längtar redan tillbaka! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Höga förväntningar efter rejäl marknadsföring

Not recommended by Högbonden, Sweden (Sweden Fri 09 Aug 2019)
“Läget är förstås underbart, men standarden på vandrarhemmet var mycket lägre än vad marknadsföringen förmedlat. Vi hade bokat ett rum och i bokningen framgick inte alls att man inte ens såg ut över havet från rummet (vilket kanske ska framgå när man åker ut för att bo vid en fyr och se havet), sängarna var galet hårda och rummet väldigt kallt. Utsikten var fantastisk men tyvärr drog standarden ner helheten. Service / bemötande från personal var sådär. Frukosten var fantastisk.”
Overall opinion 3 of 5
Services 3 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 2 of 5
Value for money 2 of 5

Det enda som var mindre bra var sängen. ...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 08 Aug 2019)
“Det enda som var mindre bra var sängen. Den var alldeles för hård.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Totalupplevelse

Recommended by Lotta, Sweden (Sweden Wed 07 Aug 2019)
“En fantastisk plats där boendet, bemötandet från personalen samt matupplevelsen blir en fantastisk helhet. Vi hade kunnat tillbringa flera dagar ute på Bonden, läsa, slöa i hängmattan, upptäcka ön. Besöket gav mersmak och vi kommer definitivt tillbaka - flera gånger”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fantastiskt läge en bit ut i havsbandet.

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 06 Aug 2019)
“Fantastiskt läge en bit ut i havsbandet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Högbonden

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 06 Aug 2019)
“Mycket trevlig personal och bemötande. Jättegod middagsmat och frukost. Kommer verkligen att rekommendera detta ställe. Vi är så nöjda med resan. Personalen hade berättat att man skulle ha bra skor eftersom det var mycket stockar och sten på stigen vi skulle ta oss upp på.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Tomas funderingar om Högbondens vandrarhem

Not recommended by Tomas Sjöblom, Västerhaninge, Sweden (Sweden Thu 01 Aug 2019)
“Sammanfattat, så skall man absolut kunna kräva bättre standard på rum och hygienfaciliteter för det pris som ändå tas ut för vandrarhemsboendet. Dyrt helt enkelt för så pass enkel standard, som inte riktigt framgår i marknadsföringen. Bott på många bättre vandrarhem för lägre pris och även på hotell av god standard för det pris ni tar ut. Och framför allt, den så kallades bastun för 50 kr/person var ju helt undermålig, ett mycket svåreldat aggregat (ingen späntved) och en usel värme (i bästa fall + 40 grader C). Sedan var det detta med möjligheten att ni havet, en stor besvikelse. Inga ordnade gångbryggor ända mot vattnet eller ens rep att hålla sig i - och dessutom ingen recommendation var man lättast kan bada. Det blir ju näst intill bedrägeri (jag kände mig lurad) att ta betalt 50 kr/person för denna tjänst. Det som däremot var mycket bra, var den förbokade middagen och frukosten, den höll god standard. Tack för det. ”
Overall opinion 2 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 2 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 03/03/2021 16:45:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hi! Need some help?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Available

Monday - Friday

09:00-15:00