Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå
Location: Coastal & Archipelago
Show map
Guest score: 99% 683 of 692 recommend (243 reviews)

Guest score: 99%

(683 of 692recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 51-60 of 243)

Högbonden -vilken Pärla!

Recommended by Teija, Sweden (Sweden Mon 29 Jul 2019)
“Högbonden var verkligen en pärla. Vilken upplevelse! Mysiga rum, fin fyr och trädgård, god mat och en fantastisk utsikt. Personalen var hjälpsamma och trevliga. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Mycket trevlig personal, fantastiskt god...

Recommended by Danne, Sweden (Sweden Mon 29 Jul 2019)
“Mycket trevlig personal, fantastiskt god mat och ett underbart ställe!😄”
Overall opinion 3 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Fantastik utsikt, bra bemötande, men inte prisvärt

Recommended by Anders D, Sweden (Sweden Fri 26 Jul 2019)
“Högbonden är en unik upplevelse och jag har vid två olika tillfällen haft perfekt väder och fått utmärkta vyer. Nu 9 år senare tog jag med mig familjen som också njöt av det speciella läget och de vidunderliga vyerna. Vandrarhemmet håller en rimlig standard, särskilt med tanke på det ganska otillgängliga läget. Bemötandet från värdparet var utmärkt och hjälpsamt. Tyvärr har Högbondens vandrarhem samma bekymmer som många andra svenska v-hem. De är relativt sett för dyra. Två personer som i god tid bokar en natt i dubbelrum på ett 4-stjärnigt svenskt hotell (med frukost) får ofta en lägre kostnad (under 1000 kr) än vid boende på tex Högbondens v-hem. På hotell ingår dessutom städning, lakan och handduk. Mycket svårt att förstå den här prissättningen och jag tror alltfler turister resonerar på ett liknande sätt. Tack för en väldigt vacker vistelse! Anders Dahlström”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 1 of 5

Totalupplevelse

Recommended by Inkan, Sweden (Sweden Mon 22 Jul 2019)
“Fantastisk upplevelse att komma ut på ön. Trevlig personal och underbart läge. Mycket bra frukostbuffé och god middag. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Fantastiskt - vackraste övernattningsstället

Recommended by Jonas Redin, Sweden (Sweden Sat 20 Jul 2019)
“Gör detta underbara ställe rätt genom att spendera en natt eller två. Se också till att boka den utsökta middagen och frukosten. Ta tid på er att slappna av och bara njuta av allt denna lilla ögonsten har. Bemötandet kan inte bli bättre. Vänligt och informativt. Tips! Bra skor samt att om ni har tung packning fråga om ni kan få hjälp av linbaneliften :-) ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Spännande stigar

Recommended by Lisbet, Sweden (Sweden Fri 19 Jul 2019)
“Det finns flera stigar i varierande äventyrsgrad på ön. Roligt att ta med barnen på. Vacker och speciell plats som jag gärna återkommer till!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Högbonden

Recommended by Christer, Sweden (Sweden Mon 15 Jul 2019)
“Trevlig och glad personal. Vistas ute på en ö blir en större upplevelse med en sådan personal. För övrigt så upplevde jag att även vi gäster blev ” otvungna” med varandra. Kanske var det platsen i kombination med det vackra vädret. Vi ska besöka Högbonden fler gånger.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Högbondens fyr - en magisk plats!

Recommended by Fru Larsson, Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2019)
“Fantastiskt vackert beläget vandrarhem. Utsikten är magisk! Mycket trevligt värdpar! Underbar frukost, i världsklass, under lövträden och med makalös vy över Bottenhavet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Fantastiskt

Recommended by Skåning, Sweden (Sweden Sat 13 Jul 2019)
“Lugnt och skönt. Total avkoppling. Vi hade tur med vädret. Jobbigt bara att gå upp till fyren men värt det hundra gånger om”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Trevligt bemötande av personalen!!

Recommended by Peter Book, Sweden (Sweden Thu 11 Jul 2019)
“Allt var till belåtenhet. Maten var fantastisk! Vi sov över en natt och hade lyxat till det med både kvällsmat och frukost. Middagen bestod av laxtournedos med laxrom och god sås, mandelpotatis!! En riktig höjdare!!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 03/03/2021 16:45:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hi! Need some help?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Available

Monday - Friday

09:00-15:00