Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå  Show map
Location: Coastal & Archipelago
Guest score: 99% (683 of 692 recommend) (210 reviews)

Guest score: 99%

(683 of 692recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 210)

Upplevelser på hög höjd.

Recommended by L. Berntzen 070-2094630, Sweden (Sweden Thu 27 Aug 2020)
“Vi tillbringade vandrarhemmets sista öppna dag med strålande solsken. En fantastisk middag och frukost blev vi serverade. Värdparet berättade om Högbondens historia vilken är spännande.Tycker att priser på middag & frukost utanvidare bör höjas med minst 50:- Det blev en överaskning för mig att det går att lägga konferenser även även på övriga tider höst & vår. Önskar att destination höga kustens hemsida bör innehålla en flik där de anläggningar somordnar konfrerenser finns listade. Denna sida fungerade inta bra då jag försökte titta på ex Ulvön. Platsen är utmärkt för lämpligt stora grupper då man bl. annat inte får deltagare som åker hem om de bor nära. Det jag saknar är framför allt bättre internet samt vildmarksbad och bastu uppe vid fyren. Jag hoppas att arrendatorerna får ett långt arrende och frihet att förändra det som de anser behöver för långsiktighet.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Feedback på middagsmat

Recommended by Katarina Burvall, Sweden (Sweden Mon 24 Aug 2020)
“Jättefint dygn hos er! Bemötande och allmän upplevelse får full pott. Där jag upplever förbättringspotential är middagsmaten egentligen. Små portioner och lite fantasilöst. För lite grönsaker till fisk och potatis. Smakerna var det absolut inget fel på. Det vegetariska alternativet (rödbeta som grund) var mer som en förrätt och svårt att bli mätt på. Kändes också trist med kokt potatis till det som tillbehör. Frukosten däremot var toppen med varierat utbud och mättande. ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Underbart ställe m hade jag vetat att de...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sun 23 Aug 2020)
“Underbart ställe m hade jag vetat att det var en brant trappa den sista biten så hade jag nog inte åkt m när vi skulle hem tog vi en stig mellan två klippblock istället o har man inte svårt m trånga utrymmen så gick det bra mycket upp o ner..”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Högbondens vandrarhem

Recommended by Ylva, Sweden (Sweden Sun 23 Aug 2020)
“Unik miljö och en spännande natur. Rogivande ställe med mycket god mat.”
Overall opinion 5 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Magiskt dygn på alla sätt! Jag kommer ti...

Recommended by Lisa, Sweden (Sweden Mon 17 Aug 2020)
“Magiskt dygn på alla sätt! Jag kommer tillbaka igen nästa år!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

En unik och högkvalitativ upplevelse! At...

Recommended by Simon, Sweden (Sweden Mon 17 Aug 2020)
“En unik och högkvalitativ upplevelse! Att det just är ett vandrarhem med en känsla av enkelhet och allmänlighet är väldigt betydelsefullt.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Resmålet för den stressade

Recommended by Torsten, Sweden (Sweden Sun 16 Aug 2020)
“Fantastisk ställe. Ger lugn och avskildhet ett ansikte. Priset står inte i proposition till vad man får. (Att städa själv borde vara något man kan slippa).”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 3 of 5
Facilities (shower, wc etc) 2 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vilken upplevelse!

Recommended by Netta, Sweden (Sweden Sat 15 Aug 2020)
“Fascinerande natur och fantastisk middag :)”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Högbonden

Recommended by Sundsvall, Sweden (Sweden Fri 14 Aug 2020)
“Ett fantastiskt resmål med vidunderlig utsikt. Vi hade en solig och skön vistelse där.”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

En 10-poängs upplevelse

Recommended by Anette, Sweden (Sweden Thu 13 Aug 2020)
“En sagolik naturupplevelse med toppen service och fantastisk mat! Skulle gärna komma tillbaka! 🙏🤗”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 23/11/2020 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hi! Need some help?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Opening hours

Monday - Friday

10:00-16:00