Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå  show map
Location: Coastal & Archipelago
Guest score: 99% (597 of 605 recommend) (178 reviews)

Guest score: 99%

(597 of 605recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 178)

Kärt återseende

Recommended by Kerstin och Tommy, Sweden (Sweden Mon 08 Oct 2018)
“För 4 år sedan mötte jag kvinnan jag lever med idag och Höga kusten var vår första gemensamma resa/semester. Vi hamnade på Högbonden mest av en slump men blev tagna av ön, inte bara av varandra;-). Fantastisk miljö på alla sätt, bra service, fantastisk mat (både frukost och middag) som mer påminner om hotell än ett vandrarhem. Nar vi nu skulle göra en mysig resa i samband med vår förlovning valde vi att återvända "till vår fyr" och det ångrar vi inte. Lika trevligt i höstskrud som förra gångens fantastiska sommardagar och med lika bra bemötande och god mat som sist. Så stort tack, vi lär återkomma fler gånger!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Högbonden

Recommended by Brita Edberg, Sweden (Sweden Fri 28 Sep 2018)
“Standarden är helt oväsentligt för mig. Naturen är det viktiga. Visst är det skönt att krypa in i värmen efter timmar nere vid stranden i väntan på ljuset. Högbonden = total harmoni.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Besök en ö i havet

Recommended by Mona Sundin, Sweden (Sweden Tue 25 Sep 2018)
“Högbonden Fyr & Vandrarhem i Höga Kusten är väl värt ett besök. Mycket trevligt bemötande av värdfamiljen som driver vandrarhem och café i en fantastisk miljö. Vi bokade en välsmakande middag som avnjöts utomhus med levande ljus och filtar i septemberkvällen. Lokala råvaror, hänsyn till matallergier och en mycket god efterrätt. Vi besökte Högbonden med en hund och det funkade mycket bra. På återseende!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Återhämtning.

Recommended by Per, Sweden (Sweden Mon 27 Aug 2018)
“Några dagar på Högbonden.... mental återhämtning som behövs och fungerar.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Svindlande höjder!

Recommended by Bibbi, Sweden (Sweden Sat 25 Aug 2018)
“Högbonden! Vilken förmån och vilken rikedom att få vistas på en sådan plats!! Jag bär med mig naturupplevelser jag aldrig kommer att glömma! Vandrarhemmet är trevligt med fina rum. Middagen och frukosten var mycket goda och prisvärda! Det var också mycket intressant att få ta del av livet som fyrvaktarna och deras familjer levt och som var bra beskrivet i pärmar och på bilder i det lilla rummet på nedre botten i vandrarhemmet! Stort tack för allt!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Högt över havet

Recommended by Per Gillblom, Sweden (Sweden Thu 23 Aug 2018)
“Har alltid längtat till vandrarhemmet på Högbonden ända sen jag första gången hörde talas om det. För det är speciellt. God middag och stor frukost var stora plus i kanten. Så nu var vi fem gubbar på äventyr och alla var nöjda. En guidad tur i fyren hade känts bra. Lite snopet att inte kunna gå upp i tornet och se speciellt som det i princip inte används, det sitter en diod på utsidan bara. Jag kommer inte boka er igen för nu har jag ju varit där och det var ju hur najs som helst.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Mysigt. Bra mat.

Recommended by DJ, Sweden (Sweden Mon 20 Aug 2018)
“Trevligt bemötande och bra mat. Mysig ö, men väldigt liten. Intressant ställe.”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vi bokade bastu och den fungerade väldig...

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 20 Aug 2018)
“Vi bokade bastu och den fungerade väldigt dåligt. För det första så rök det in och trotts att vi var där i 90 minuter så fick vi aldrig någon värmen ( inte över 40 grader i bastun ) Det var varmare och sitta utanför i solen. Så det var helt bortkastade pengar, tyvärr. Annars var det ett trevligt ställe, trevlig personal och god mat och frukost!”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5

Underbart ställe som vi är så glada att ...

Recommended by Janina63, Sweden (Sweden Sat 18 Aug 2018)
“Underbart ställe som vi är så glada att vi har besökt. Kom bästa sommaren på 260 år. Badade i varmt hav. Njöt av utsikten, sov och åt gott. Bastun är ett äventyr som inte bör missas!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Fantastiskt ställe

Recommended by Blivande fru Moberg, Sweden (Sweden Thu 16 Aug 2018)
“Högbonden är fantastiskt! Oavsett om du åker över dan eller stannar över kan jag bara ge högsta betyg!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 21/02/2020 20:00:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews