Högbonden Lighthouse & Hostel

Address: Högbonden, 870 30 Nordingrå  show map
Location: Coastal & Archipelago
Guest score: 99% (666 of 675 recommend) (188 reviews)

Guest score: 99%

(666 of 675recommend)
Overall opinion 4.7 of 5
Services 4.8 of 5
Hostelcondition 4.2 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3.8 of 5
Cleaning 4.3 of 5
Value for money 4.1 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 1-10 of 188)

Besök 20200703

Recommended by Elin källman, Sweden (Sweden Tue 21 Jul 2020)
“Fantastiskt på alla sätt. Tack för en fin vistelse. Vi kommer igen”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Jag hade längtat i 17 år efter att komma tillbaka!

Recommended by Bodil, Sweden (Sweden Mon 20 Jul 2020)
“Min man och jag bodde 2 nätter på Högbonden i juli 2003. Sedan dess har jag drömt om och längtat efter att få återse utsikten från fyrvaktarbostaden. Äntligen återkom vi. Att sedan maten är god, personalen är trevlig och vi hade tur med vädret, ja, det är bara bonus! Tack! ”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Vilken pärla

Recommended by Vermuntan, Sweden (Sweden Sun 19 Jul 2020)
“Vi tyckte Högbonden blev vår höjdpunkt på resan till Höga kusten, mycket trevligt bemötande och middag utöver förväntat. Härligt att vi kunde hyra bastun också!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Allt var till belåtenhet för oss.

Recommended by Åsa J, Sweden (Sweden Sat 18 Jul 2020)
“Allt var till belåtenhet för oss.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 5 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Charmigt läge

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Thu 16 Jul 2020)
“Vackert beläget vandrarhem. Trevlig personal. Mycket dyr övernattning. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 3 of 5
Value for money 2 of 5

Högbondens fyr

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Sat 11 Jul 2020)
“Höga kusten visar upp sina vackra vy från Högbondens fyr. Vi är mycket nöjda med vårt besök, utsikt, mat och miljö. Hoppas också den gamla fyren kan öppnas för besökare framöver, det vore spännande. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 4 of 5

Mäktig men dyr upplevelse

Recommended by MammaM, Sweden (Sweden Thu 09 Jul 2020)
“Fantastisk ö med det mäktiga havet runt omkring. Glad att vi fick mycket tid i bastun eftersom den tog ett tag att få varm. Rätt dyr upplevelse för en familj med två barn, nästan 2500kr för ett dygn med båtresan inräknad men exklusive linne och mat som vi tack och lov tog med själva. Det kostar att hemestra. ”
Overall opinion 4 of 5
Services 4 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 3 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 3 of 5

Vana resenärer på äventyr i Höga Kusten

Recommended by Vana resenärer på äventyr i Höga Kusten, Sweden (Sweden Wed 08 Jul 2020)
“Högbonden bjöd på en fantastisk upplevelse! Både middag och frukost häll otroligt hög standard i en trevlig miljö. Allt var toppen om än enkelt. Naturupplevelsen är magisk.”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 4 of 5
Value for money 4 of 5

Otroligt vackert boende

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2020)
“Vi hade två helt fantastiska dagar på Högbonden. Avslappnat och skönt med god mat. Vi kan verkligen rekommendera detta trots det höga priset på boendet”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 4 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 3 of 5

Fantastiskt på alla plan! Tack!

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Tue 07 Jul 2020)
“Fantastiskt på alla plan! Tack!”
Overall opinion 5 of 5
Services 5 of 5
Hostelcondition 5 of 5
Facilities (shower, wc etc) 4 of 5
Cleaning 5 of 5
Value for money 5 of 5

Nearby

Train station
  • Kramfors station
Ferry
  • Ullånger
  • Mjällomslandet
  • Docksta
City
  • Kramfors
Attraction
  • Skuleskogen entrance north
  • Naturum Höga Kusten
  • Mannaminne
  • Hornöberget/ Höga Kusten Bridge
Airport
  • Höga Kusten Airport
*Distance on map is a straight line

Höga Kusten Turism AB


Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online

Höga Kusten Turism AB

Book with us

  • • The official visitors guide for Höga Kusten
  • • No booking fees
  • • Local knowledge
  • • Travel guarantee with packages
  • • Secure payment online
Build: 28/08/2020 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6225.cbischannel-426.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews

Hi! Need some help?

Visitor service

Hi, do you have any questions? We're here to help you!

Opening hours

Every day

9:00-17:00